Koristite Veb segment za aktivnost lokacije

Koristite Veb segment za aktivnost lokacije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak se odnosi na lokaciji aktivnost Veb segment.

Ovaj Veb segment automatski prikazuje nedavne aktivnosti na lokaciji, kao što su datoteke otpremljene izmene napravljene, liste i biblioteke, kreirane i tako dalje. Dodaj Veb segment i najnovije aktivnost je stigao automatski.

Web segment aktivnosti lokacije

Dodavanje lokacije aktivnost Veb segmenta na stranicu

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment aktivnost lokacije .

  3. Da biste promenili broj stavki prikazan na stranici, kliknite na dugme Uredi Veb segment Dugme Uredi Veb segment sa leve strane i unesite broj u okviru sa alatkama, u okviru Prikaži ovoliko stavke odjednom. Zatim kliknite na dugme Primeni.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×