Kreiranje beleške

Beleške su elektronski ekvivalent lepljivih papirnih beležaka. Koristite beleške za zapisivanje pitanja, ideja, podsetnika i svega što biste zapisivali na papiru. Beleške možete ostaviti otvorene dok radite. Ovo je praktično kada koristite beleške za čuvanje informacija koje će vam kasnije možda biti potrebne, na primer uputstava ili teksta koji ćete želeti ponovo da koristite u drugim stavkama ili dokumentima.

  1. Belešku možete kreirati iz bilo koje fascikle programa Outlook tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera Ctrl+Shift+N.

  2. Otkucajte tekst u belešci.

Otkucajte belešku

  1. Belešku možete ostaviti otvorenu dok radite i prevući je na bilo koju lokaciju na ekranu radi lakšeg pregledanja.

  2. Da biste zatvorili belešku, u gornjem levom uglu prozora „Beleške“ kliknite na ikonu beleške Slika dugmeta i potom kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Da biste pročitali ili promenili belešku, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+5 ili kliknite Dugme za Opcije za navigaciju na navigacionoj traci na traku za Navigaciju i izaberite stavku Beleške. Zatim kliknite dvaput na belešku da biste je otvorili.

Savet:  Da biste sve vreme videli fasciklu „Beleške“, izaberite stavke Dugme za Opcije za navigaciju na navigacionoj traci > Opcije za navigaciju. Zatim promenite broj u polju Maksimalan broj vidljivih stavki u 5 ili izaberite stavku Beleške u polju Prikaži ovim redosledom i izaberite stavku Premesti nagore.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×