Kreiranje lokacije projekta

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Lokacije projekta koriste se za dodavanje zadataka i dodeljivanje zadataka osobama u organizaciji, za skladištenje dokumentacije koja se odnosi na projekat i upravljanje njome, kao i za praćenje događaja tima projekta u zajedničkom kalendaru.

Da biste kreirali novu lokaciju projekta:

 1. Na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Sadržaj lokacije.

 2. U okviru Podlokacije izaberite stavku Nova podlokacija.

 3. U okviru Naslov i opis upišite Naslov nove lokacije projekta koji je u skladu sa imenom projekta i napravite kratak Opis lokacije.

 4. U okviru Adresa Veb lokacije obezbedite deo URL adrese koji će se koristiti za pristup lokaciji projekta.

 5. U okviru Izbor predloška izaberite stavku Lokacija projekta.

 6. U okviru Dozvole odaberite da li će nova lokacija koristiti iste dozvole kao nadređena lokacija ili sopstvene, jedinstvene dozvole.

  Savet: Kada donesete ovu odluku, razmislite o tome ko može da pristupi nadređenoj lokaciji i da li želite da te osobe mogu takođe da prikažu lokaciju projekta i/ili vrše promene na njoj. Možda je prikladnije koristiti jedinstvene dozvole za lokaciju projekta ukoliko informacije projekta zahtevaju veću bezbednost.

 7. U okviru Navigacija odaberite da li želite da veza ka projektu bude uvrštena na traku za brzo pokretanje i/ili na gornju traku sa vezama nadređene lokacije.

 8. U okviru Nasleđivanje navigacije odaberite da li želite da koristite gornju traku sa vezama sa nadređene lokacije na lokaciji projekta.

 9. Kliknite na dugme Kreiraj da biste kreirali novu lokaciju projekta.

To je to. Lokacija projekta je kreirana i možete početi da je koristite.

Ako odaberete da koristite jedinstvene dozvole za lokaciju projekta u koraku 6, koje su odmah otišli na stranicu gde možete da podesite ko može da pristupi lokaciju projekta, a šta te osobe će moći da dok je na lokaciji. Više informacija o ovom procesu potražite u članku Podešavanje ko može da pregleda i menja novu lokaciju projekta.

Ako odaberete nasleđivanje dozvola sa nadređene lokacije lokacije projekta, sve osobe koje imaju pristup nadređenoj lokaciji moći će na isti način da pristupe i lokaciji projekta. Na primer, osobe koje su podešene kao posetioci na nadređenoj lokaciji, podešene su kao posetioci i na lokaciji projekta.

Sada kada se lokacija projekta je podešena, sledeći korak može biti Dodavanje zadataka u projekat ili Dodavanje osoba u tim projekta.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×