Kreiranje nove podlokacije na drugom jeziku u sistemu SharePoint Server

Napomena: Ovaj članak se odnosi samo na SharePoint Server. Informacije o usluzi SharePoint za Microsoft 365 moderne lokacije potražite u članku Kreiranje višejezičkih sajtova za komunikacije, stranica i vesti.

Lokacije i kolekcije lokacija se podrazumevano pojavljuju na jeziku u kojem je proizvod podešen. Ako ste administrator kolekcije lokacija, možete da odaberete jezike koje želite da učinite dostupnim za korisnički interfejs sajta. Ako su alternativni jezici podesili administrator kolekcije lokacija, možete da kreirate podlokacije na jezicima koji se ne primenjuju na podrazumevani jezik. Na primer, ako je podrazumevani jezik engleski, i dalje možete da kreirate podlokacije na japanskom i Hindi jeziku.

Prvo se uverite da ste na lokaciji na lokaciji gde želite da kreirate novu podlokaciju. Uverite se i da imate dozvolu koja je najmanje jednaka u grupi dizajneri na toj lokaciji.

  1. Izaberite stavku postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ > sadržaja sajta.

  2. Na stranici sadržaj sajta izaberite stavku nova podlokacija.

Napomena: Ako se na stranici "Sadržaj sajta" ne pojavi nova podlokacija , nemate dozvolu da kreirate podsajt. Ako je potrebno, pogledajte administratora o promeni dozvola.

  1. Otkucajte naslov i URL ime za sajt i izaberite predložak.

  2. U odeljku izbor predloška odaberite jezik na kojem želite da kreirate sajt, pomoću padajućeg menija. Možete i da promenite postavke dozvola i navigacije za sajt na ovoj stranici.

Napomena: Ako administrator kolekcije lokacija nije podesio podršku za više jezika, na padajućem meniju se neće pojaviti alternativni jezici.

  1. Kada početne postavke dobro deluju, kliknite na dugme Kreiraj.

SharePoint kreira novu podsajt sa korisničkim interfejsom na podrazumevanom jeziku koji ste izabrali.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×