Kreiranje paketa Access aplikacije

Važno    Access Services 2010 i Access Services 2013 se uklanjaju iz sledećeg izdanja sistema SharePoint. Preporučujemo da ne pravite nove Veb aplikacije i ne migrirate postojeće aplikacije na alternativnu platformu, kao što je Microsoft Power Apps.

Napravite rezervnu kopiju Access aplikacije, kopirajte je, premestite ili primenite tako što ćete je sačuvati kao paket aplikacije. Paket je jedna. datoteka aplikacije koju možete da koristite da biste kreirali kopiju aplikacije na lokalnoj SharePoint lokaciji. Možete da zapakujete samo strukturu aplikacije ili da uključite i podatke.

Opcije „Sačuvaj kao bazu podataka“ na ekranu „Sačuvaj kao“

Napomena:  Maksimalna veličina za paket aplikacije je 100 MB. Proces pakovanja komprimuje podatke tako da verovatno možete da sačuvate veće baze podataka kao paket aplikacije.

  1. Izaberite stavke Datoteka > Sačuvaj kao > Sačuvaj kao paket.
    Opcija „Sačuvaj kao paket“ na ekranu „Sačuvaj kao“ za lokalnu Access aplikaciju

  2. Unesite naslov za paket.
    Dijalog „Kreiranje novog paketa od ove aplikacije“

  3. Izaberite opciju Uključi sve podatke u paket ako zajedno sa strukturom aplikacije želite da sačuvate i podatke, a zatim kliknite na dugme U redu.

  4. Pronađite fasciklu u kojoj želite da sačuvate datoteku, zatim kliknite na dugme U redu.

Napomena:  Nema podržanog načina za primenu ažuriranja ili nadogradnje verzije na aplikacije kreirane pomoću opcije Sačuvaj kao paket.

Vrh stranice

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×