Kreiranje predloška obrasca sa karticama

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da dizajnirate predložak obrasca da biste koristili kartice za prebacivanje sa prikaza za prikaz, kao i koristite kartice u Internet Explorer 7.0. Microsoft InfoPath Blog tima: kartice prikazuje Dodavanje kartica u predložak obrasca. Kartice su odličan način za izlaganje druge prikaze u obrazac koji je zasnovan na predlošku obrasca.

Više informacija o zadacima u poruke na blogu, potražite u sledećim člancima:

Ako želite predloška obrasca za imitiranja čarobnjaka kako bi bila lakša za korisnike za popunjavanje, pogledajte članak Kreiranje predloška obrasca koji funkcioniše kao čarobnjaka.

Poboljšavamo na lokaciji Office Online na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od korisnika poput vas. Ako ovaj članak je koristan za vas, recite nam tako što ćete glasanje u okviru odeljka je koristan ove informacije na dnu ovog članka. Ako nije bilo korisno, voleli bismo to znati. (Više detaljna može biti o problem bolje.)

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×