Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Pored kreiranja novih timova iz početka ili iz postojećih grupa ili timova, takođe možete kreirati timove od predložaka.

Odaberite predložak iz biblioteke predložaka koji se razvijaju kako bi vam pomogli da brzo i lako podesite tim uz unapred definisane kanale, kartice i aplikacije koje rade zajedno da biste podržali novi tim. 

Napomene: 

 • Vaša organizacija može da ograniči ko može da kreira timove. Ako ne možete da kreirate tim ili treba da isključite kreiranje tima, proverite sa svojim administ.

 • Kreiranje timova iz predložaka trenutno nije podržano za korisnike Government Cloud zajednice (GCC).

Trenutni predlošci obuhvataju upravljanje projektom, upravljanje događajima, usluge maloinstalacije, finansijsku saradnju, komunikaciju državne institucije, zdravstvenu zaštitu i još mnogo toga – uz dodatne predloške koje treba da dodate. Adminitari mogu da kreiraju i prilagođene predloške za vašu organizaciju.

Kako se kreira novi tim od predloška

 1. Odaberite Teams Teams" na levoj strani aplikacije, a zatim izaberite stavku Pridruživanje timu ili pravljenje timapridružite se ili kreirajte tim na dnu liste timova.

 2. U zatim Pridružite se ili kreirajte timodaberite stavku Kreiraj tim.

  Pridruživanje timu ili pravljenje tima

 3. U okviru Izbor iz predloškapomerite se nadole, a zatim odaberite predložak za novi tim. Na primer, recimo da ste odabrali predložak Upravljaj događajem.

  Kreiranje stranice predloška tima

 4. Kada pregledate listu kanala i aplikacija od kojih će početi novi tim (možete ih prilagoditi ili promeniti kasnije), izaberite stavku Pokreni.

  Upravljanje predloškom događaja za kreiranje tima

 5. Odaberite da li želite da kreirate privatni ilijavni tim. Privatni tim ograničava sadržaj i razgovor na određenu grupu osoba.

  Javni ili privatni novi tim   

 6. Imenujte novi tim, dodajte opcionalni opis, prilagodite (preimenujte) ponužene kanale ako želite, a zatim izaberite stavku Kreiraj na dnu. To će započeti proces kreiranja tima.

  Novi detalji tima

Srodne teme

Kreiranje tima iz početka

Kreiranje tima od postojećeg tima

Kreiranje tima od postojeće grupe

Upravljanje postavkama i dozvolama tima

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×