Kreiranje zadatka na osnovu poruke

Kad hoćete da napravite zadatak na osnovu sadržaja e-poruke, ne morate da ponovo unosite sve informacije. Umesto toga, kliknite na poruku i prevucite je do fascikle Zadaci na traka za navigaciju.

Sadržaj poruke, osim priloga, kopira se u telo novog zadatka. Zadatak koji je kreiran na ovaj način isti je kao da ste ga kreirali od početka, osim što štedite vreme jer se sadržaj poruke automatski dodaje novom zadatku. Kao i za svaki drugi zadatak, i ovde možete postaviti krajnji rok, dodati podsetnik ili dodeliti zadatak nekome drugom.

Savet:  Takođe, možete da prevučete kontakte, stavke kalendara i beleške Traka za navigaciju da biste kreirali zadatke.

Kreiranje zadatka na osnovu poruke naspram označavanja poruke zastavicom

Kada poruku označite zastavicom, ona se pojavljuje u listi obaveza u fascikli Zadaci i na rokovniku sa zadacima. Međutim, ako izbrišete poruku, ona nestaje i iz liste obaveza u fascikli Zadaci i iz rokovnika sa zadacima. Označanjem poruke zastavicom ne kreira se zasebni zadatak.

Kad se zadatak kreira iz poruke kao što je gore navedeno, nov zaseban zadatak je nezavistan u odnosu na poruku. Ako se originalna poruka izbriše, taj zadatak je i dalje dostupan, zajedno sa kopiranim sadržajem poruke.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×