Kretanje po razgovorima sa tastature u timovima

Kretanje po razgovorima sa tastature u timovima

Pošto su razgovori u kanalima grupisani u nit, postoji nekoliko dodatnih prečica koje možete da koristite za navigaciju putem poruka u kanalu.

  • Koristite taster TAB da biste prešli na listu razgovora, a zatim koristite strelice nagore i nadole da biste prešli sa jednog razgovora na drugi.

  • Pritisnite taster ENTER da biste izabrali razgovor, a zatim ponovo koristite strelice nagore i nadole da biste pročitali poruku ili odgovorite na nit razgovora.

  • Pritisnite taster ENTER da biste izabrali poruku, a zatim koristite taster TAB da biste pristupili raznim radnjama (kao što su čuvanje ili ljubav poruke, ili praćenja veze).

  • želite kauciju? Koristite taster ESC da biste se vratili na navigaciju svojim razgovorima.

Ove iste komande rade i na privatnim ili jedan na jedan razgovor. Samo imajte na umu da su ti razgovori samo jedna od njih, tako da će izgledati različito od razgovora kanala.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×