Lakše pripremanje Rfajpova kao tima

Lakše pripremanje Rfajpova kao tima

Priprema zahteva za predlog (RFP) zahteva da se donese mnoštvo resursa i referenci dok se nalaze u okviru budžetske obaveze. Potrebna vam je jedna centralna lokacija da biste dodelili zadatke, pregledali dokumente i obezbedili da se RFP rokovi ispune da biste kreirali pobedniиki predlog.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Kreirajte kanal Microsoft tima za saradnju na RFP procesu. Možete da imate razgovore o upravljanju projektima, predlogu za isporuku predloga i budžetu. Možete i da otpremate dokumente direktno u razgovor sa saradnicima i preporukama kasnije. Koristite @mentions da biste obavestili članove tima da im treba da se prijave na sadržaju. 

Dodajte planer na kanal timova i dodelite zadatke članovima tima i pratite njihov napredak. Potražite zahteve za ćaskanje, video zapise ili audio pozive bez odlaska iz tima. Možete da koristite i aplikaciju za mobilne uređaje za rad na tom uređaju.

Istaknute stavke

  • Okupi upravljanje projektima, predloge za isporuku predloga i budžetske aktivnosti na jednoj lokaciji.

  • Otpremite pomoćne RFP dokumente direktno u razgovor.

  • Praćenje i dodeljivanje zadataka radi upravljanja napretkom.

Saznajte više

Korišćenje i deljenje datoteka

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×