Lako upravljanje spoljnim marketinškim kampanjama

Lako upravljanje spoljnim marketinškim kampanjama

Kreiranje spoljne marketinške kampanje znači približavanje pravih osoba i resursa za pokretanje, kao i praćenje njegovih performansi. Potreban vam je jednostavan način da kreirate kampanje i upravljate kampanjama, pratite rezultate i delite otkrića sa interesnim stranama.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Upravljajte spoljnim marketinškim kampanjama u Microsoft timovima. Koristite ćaskanje i audio ili video poziv da se složite sa ciljevima kampanje i ideatnim temama. Dokumente možete da koristite u realnom vremenu i otpremite deljene datoteke, što svima dajete pristup timu.

Kada pokrenete kampanju, dodajte Excel na karticu da biste prikupili podatke iz brojnih izvora. Možete lako da izmerite i pratite podatke pomoću brze analize u programu Excel i da kreirate grafikone i grafikone koji vam pružaju uvid u performanse kampanje.

Uvezete podatke iz programa Excel u Power BI da biste omogućili rezultate pomoću interaktivne kontrolne table. Odaberite različite vizuelizacije i ћivopisne, interaktivne grafikone da biste pomogli menadžerima i zainteresovanim stranama da razumeju rezultate.

Istaknute stavke

  • Zajednički rad na postavkom marketinške ciljeve za kampanje.

  • Merenje i praćenje kampanja.

  • Kreirajte interaktivne grafikone da biste pomogli akonima da razumeju rezultate.

Saznajte više

Saradnja u timovima

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×