Lako upravljanje spoljnim marketinškim kampanjama i praćenje

Lako upravljanje spoljnim marketinškim kampanjama i praćenje

Kreiranje spoljne marketinške kampanje znači okupiti prave osobe i resurse za njeno pokretanje, kao i pratiti njene performanse. Potreban vam je jednostavan način da kreirate kampanje i upravljate njime, pratite rezultate i delite rezultate sa zainteresovanim licima.

Pregledač ne podržava video zapis.

Detalji  

Upravljajte spoljnim marketinškim kampanjama u Microsoft Teams. Koristite ćaskanje i audio ili video pozivanje da biste se složili o ciljevima kampanje i temama ideja. Možete i da koautornite dokumente u realnom vremenu i otpremite deljene datoteke, što svima daje pristup timu.

Kada pokrenete kampanju, dodajte Excel na karticu da biste prikupili podatke kampanje iz brojnih izvora. Možete lako da izmerite i pratite podatke uz brzu analizu u programu Excel kao i da kreirate grafikone i grafikone koji vam daju uvid u performanse kampanje.

Uvezite podatke iz Excel u Power BI da biste prikazali rezultate na interaktivnoj tabli. Birajte između različitih vizuelizacija i šarenih, interaktivnih grafikona da biste menadžerima i zainteresovanim licima pomogli da razumeju rezultate.

Istaknute stavke

  • Radite zajedno da biste postavili marketinške ciljeve za kampanje.

  • Merenje i praćenje kampanja.

  • Kreirajte interaktivne grafikone da biste pomogli zainteresovanima da razumeju rezultate.

Saznajte više

Saradnja u Teams

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×