LinkedIn informacije u Microsoft aplikacijama

Imate pristup informacijama o profilu za LinkedIn i LinkedIn NAV u Microsoft aplikacijama. Da biste videli pregled svih LinkedIn funkcija u Microsoft aplikacijama i uslugama, pogledajte članak integracija sa LinkedIn u Microsoft aplikacijama i uslugama.

LinkedIn na poslovnom ili školskom nalogu

Ako je LinkedIn omogućen u vašoj organizaciji, možete da vidite neke javne informacije o LinkedIn u aplikacijama Microsoft aplikacije i uslugama. Na primer, možete da vidite nečije ime fotografije i radno mesto na karticama profila u programu Outlook ili usluzi OneDrive for Business.

Ako nemate LinkedIn nalog, i dalje možete da vidite neke javne informacije o drugima.

Da biste videli detaljne informacije o LinkedIn, morate da povežete svoj LinkedIn nalog sa Microsoft nalogom. Kada povežete naloge, možete da prikažete još LinkedIn informacija i da se povežete sa kolegama.Kada komunicirate sa nekim u programu Outlook, videćete da li vi i osoba imate zajedničku vezu na lokaciji LinkedIn. LinkedIn veze se mogu pojaviti i kao predloženi kontakti u programu Outlook na vebu i usluzi OneDrive for Business. Microsoft podaci se koriste za prilagođavanje iskustva sa LinkedIn iskustvom.

Tokom vremena, možete očekivati iskustvo umrežavanja na sajtu LinkedIn da biste poboljšali informacije iz Microsoft naloga. Na primer, LinkedIn može da predloži da se povežete sa nekima od vaših Microsoft kontakata.

LinkedIn navigator prodaje u Microsoft aplikacijama

Kartica profila prikazuje informacije o izgledima, kao što su informacije o profilu, opcija "Sačuvaj potencijalnog klijenta", "istaknuti" i "Teamlinka" veze. Ako nailazite na informacije o potencijalnim potencijalnim klijentima direktno u programu Outlook, integracija se osigurava da ne morate da ostavljate tok posla da biste pristupili važnim informacijama o izgledima.

Možete:

  • Pristupite informacijama o kontaktu i sačuvajte ih u okviru programa Outlook.

  • Prikažite LinkedIn profil sačuvanog potencijalnog klijenta, njihove najvažnije informacije i veze za TeamLink.

  • Povežite se direktno putem programa Outlook.

Kako da znam da li moja organizacija omogućava da vidim LinkedIn informacije u Microsoft aplikacijama?

  1. Idite u Microsoft aplikaciju ili rešenje, na primer, Outlook na Vebu ili OneDrive for Business.

  2. Otvorite karticu profila.

  3. Ako vidite ikonu LinkedIn na kartici profila, vaša organizacija vam omogućava da povežete LinkedIn nalog. Ako ne vidite ikonu LinkedIn, vaša organizacija je onemoguжila veze sa nalogom.

LinkedIn na ličnom Microsoft nalogu

Informacije o javnom programu LinkedIn mogu se videti na ličnom Microsoft nalogu, na primer, na karticama profila u programu Outlook. Da biste videli više informacija o LinkedIn, morate da povežete svoj LinkedIn nalog sa ličnim Microsoft nalogom.

Kada povežete naloge, imaćete pristup vezama prve diplome na lokaciji LinkedIn direktno u okviru neke Microsoft aplikacije. Tokom vremena, možete da očekujete i iskustvo umrežavanja na sajtu LinkedIn da biste poboljšali informacije iz Microsoft naloga. Na primer, LinkedIn može da predloži da se povežete sa nekima od vaših Microsoft kontakata.

Javne informacije

Vi ste zaduženi za svoj nalog i možete da prilagodite javni LinkedIn profil i šta drugi mogu da vide.

Kada povežete naloge, informacije sa Microsoft naloga neće se koristiti za ažuriranje javnog profila.

Takođe pogledajte

LinkedIn integracija u Microsoft aplikacijama i uslugama

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×