Pređi na glavni sadržaj

Liste zadataka sinhronizacije u programu Microsoft SharePoint Server 2013 sa programom Outlook

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Rezime

Proces sinhronizacije liste zadataka u programu Microsoft Outlook značajno se razlikuje između Microsoft SharePoint Server 2013 i Microsoft SharePoint Server 2010. Ovaj članak opisuje razlike između funkcija „Sinhronizuj sa programom Outlook” u sistemu SharePoint Server 2013 i funkcija „Povezivanje sa programom Outlook” u sistemu SharePoint Server 2010.

Više informacija

U sistemu SharePoint Server 2013, liste zadataka se sinhronizuju pomoću servera koji radi pod operativnim sistemom Microsoft Exchange Server. Trenutno, SharePoint Server i Exchange Server mora biti instaliran u istoj okruženje za liste zadataka da biste mogli da sinhronizujete ispravno. Na primer, SharePoint Server 2013 i Exchange Server 2013 ili SharePoint Online 2013 i Exchange Online 2013 mora biti instaliran u istom okruženju.

Više informacija o tome kako da omogućite i koriste liste zadataka za sinhronizaciju, potražite sledećoj beloj knjizi:

Moji zadaci agregatne u sistemu SharePoint Server i integraciju servera Exchange zadatak

Nove funkcije „Sinhronizuj sa programom Outlook” u sistemu SharePoint Server 2013

 • SharePoint Server 2013 i Exchange Server 2013 mora oba instaliran u istom okruženju.

 • SharePoint Server i Exchange Server mora biti oba lokalnog ili oba na mreži.

 • Stavke liste zadataka SharePoint su sinhronizovani sa naloga u programu Outlook samo ako su se dodeljuju određeni korisnik.

Rezime funkcije „Sinhronizuj sa programom Outlook” u sistemu SharePoint Server 2013

 • Zadatke sa SharePoint Server 2013 liste zadataka u programu Outlook za računare možete da sinhronizujete samo ako su vam dodeljene zadatke.

 • Pošto liste zadataka u sistemu SharePoint Server 2013 koristite Exchange Server za sinhronizaciju, zadaci se ažuriraju u realnom vremenu i mogu da vide na bilo kom uređaju da koristite za pristup Microsoft Outlook.

 • Kada SharePoint Server je povezan sa Microsoft Exchange Server, a sve klijentskih računara koji su povezani sa Exchange serverom, klijentskim računarima primati informacije sa liste zadataka direktno sa Exchange serverom.

 • Morate dali saglasnost za po redosledu za SharePoint Server 2013 liste zadataka za sinhronizaciju sa programom Microsoft Outlook. Najlakši način da to uradite je da kliknete na dugme „Sinhronizuj sa programom Outlook” na jedan od liste zadataka sistema SharePoint Server.

Rezime funkcija „Povezivanje sa programom Outlook” u sistemu SharePoint Server 2010

 • Liste zadataka su slepo sinhronizovati sa lokalnim aplikaciji za računare programa Outlook.

 • Možete da vidite SharePoint zadaci samo na klijentskom računaru na kojem je preuzeta SharePoint liste zadataka. Ako se prijavljujete na drugi uređaj, morate da sinhronizujete SharePoint liste zadataka na taj uređaj biste mogli da vidite zadatke koji.

 • Ako zadatak se kreira za korisnika na SharePoint liste zadataka, korisnik se ne obaveštenje da je zadatak kreiran.

 • Da biste sinhronizovali sa naloga u programu Outlook SharePoint liste zadataka, morate pojedinačno da sinhronizujete svaku listu.

 • Ako se odjavite iz sistema SharePoint Server, nije moguće ubistvo liste zadataka na SharePoint serveru dok se ponovo prijavite.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×