Maksimizovanje brzine otpremanja i preuzimanja

Maksimizovanje brzine otpremanja i preuzimanja

Vreme potrebno za otpremanje ili preuzimanje velike količine podataka iz OneDrive zavisi od brzine Internet veze, koliko ste geografski bliski na naše servere, koliko vam dobavljač Internet usluga omogućava da otpremate dnevno, brzinom računara i drugi faktori. Evo nekih saveta za maksimizovanje brzine prenosa:

  • Koristite žičnu vezu umesto bežične.

  • Izbegavajte pokretanje drugih aplikacija na računaru dok otpremate ili preuzimate veliku količinu podataka.

  • Izbegavajte korišćenje internet veze za druge aktivnosti dok prenosite veliku količinu podataka. Može biti korisno da otpremate ili preuzimate podatke tokom noći, kad drugi korisnici u vašoj oblasti manje koriste vezu.

  • Pre nego što počnete prenos velike količine podataka, proverite da računar nije podešen tako da se uspava. Ako se uspava, otpremanje i preuzimanje se zaustavljaju.

Da biste testirali brzinu veze, pretražite veb za „test propusnog opsega“. Kad znate kolika je brzina veze, pretražite veb za „kalkulator vremena otpremanja“ ili „kalkulator vremena preuzimanja“ da biste saznali koliko možete očekivati da će trajati otpremanje ili preuzimanje određene količine podataka.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronađite pomoć na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive ili OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u OneDrive aplikaciji ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na OneDrive ikonu na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Microsoft 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×