Menjanje korisničkog iskustva za deljenje kalendara u programu Outlook

U trenutnim verzijama programa Outlook za Microsoft 365 (verzija 1805 i novije), videćete mnogo jednostavnije iskustvo korisnika prilikom deljenja kalendara ako koristiteMicrosoft 365 nalog ili nalog Outlook.com.

U novom iskustvu deljenja, nivoima dozvola i drugim povezanim opcijama konsolidovano je zbog jednostavnosti i lakoće razumevanja. Iste opcije i nivoe dozvola ćete videti na svim modernim Outlook klijentima, uključujući Outlook za Windows, Outlook za Mac, Outlook.com i Outlook na vebu.

Ovaj pojednostavljenje zahteva nekoliko promena u vidu i osjećanje Outlook iskustva. Pored toga, postoje dva scenarija deljenja koja više nisu podržana.

  • Deljenje kalendara ako imate dozvolu za potpunu pristup poštanskom sandučetu

  • Deljenje kalendara ako imate dozvolu "Autor" za poštansko sanduče

Deljenje kalendara ako imate dozvolu za potpuno pristup poštanskom sandučetu

Ako imate dozvolu za potpuno pristup poštanskom sandučetu, kada otvorite dijalog svojstva kalendara i izaberete stavku dozvole, videćete poruku da neke dozvole ne mogu da se prikažu.

Nije moguće prikazati dozvole

Za više detalja, administratori mogu da prikažu odziv servera u programu violinista. Poruka o grešci podseća na sledeću 400 poruku:

{"Greška": {"kôd": "Errorinispravtrotinghint", "poruka": "PUID:" x-sidro poštansko sanduče "PUID: mail Boxpuid" se ne podudara sa ciljem. "}}

Deljenje kalendara ako imate dozvolu "Autor" za poštansko sanduče

Deljenje kalendara ako imate dozvolu "Autor" za poštansko sanduče trenutno nije dostupan. Ova mogućnost bi trebalo da bude vraćena u buduću ispravku.

Privremeno rešenje

Postavljanje ključa registratora za deblokiranje Microsoft 365 korisnika

Upozorenje: Ovaj odeljak je namenjen administratorima zato što su neophodni ručno promene registratora. Pored toga, organizacije mogu da sprovode primenjena smernica grupe koje sprečavaju korisnike da menjaju sopstveni registrator. Pažljivo pratite korake iz ovog odeljka. Ozbiljne probleme može da se pojavi ako ste pogrešno uredili registrator. Pre nego što napravite bilo kakve promene, napravite rezervnu .

Predstavili smo registarski ključ da biste vratili UI deljenje zastarelog kalendara. Ovaj novi registarski ključ je podržan u trenutnom kanalu verzija 1903 i novije verzije. Trenutna verzija 1903 je objavljena u proizvodnji početkom aprila 2019. Administratori će morati da kreiraju sledeći potključ registratora.

Potključ registratora

Tip

Vrednost

Hkcu\software\microsoft\office\16.0\outlook\options\calendar\showeyxajjezix

REG_DWORD

1

Dodavanje potključa registratora

Srodne teme

Deljenje kalendara u usluzi Microsoft 365

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×