Menjanje prikaza razgovora u programu Lync

Kada istovremeno učestvujete u više razgovora u programu Lync, razmena trenutnih poruka, audio, video i/ili Lync sastanci će podrazumevano biti prikazani u formatu kartica, svi na jednom mestu na levoj strani prozora razgovora. To omogućava da se lako krećete između njih. Ali, možete da promenite način prikaza otvorenih razgovora, kao i drugih detalja funkcionisanja i izgleda prozora razgovora. Evo podrazumevanih postavki prozora razgovora.

Postavka

Šta postavka zadaje i koja je njena podrazumevana vrednost

Omogući razgovore na karticama

Prikazuje svaki aktivan razgovor kao karticu sa leve strane prozora razgovora na koju može da se klikne. Ova postavka se podrazumevano koristi.

Neka kartice sadrže samo jedan red

Menja broj redova po razgovoru koji su prikazani na prikazu kartice na samo jedan red. Ova postavka nije podrazumevana. Dva reda predstavljaju podrazumevanu postavku.

Ponovo otvori moje razgovore kada se prijavim na Lync

Vraća prozor razgovora u stanje u kojem je bio kad ste se odjavili i vraća na prethodne vrednosti otvorenih razgovora. Ova postavka se ne koristi podrazumevano.

Da biste promenili bilo koju od ovih podrazumevanih postavki, uradite sledeće:

  1. U glavnom prozoru programa Lync kliknite na dugme Opcije.

  2. U opcijama Opšte, u okviru Prozor razgovora potvrdite ili opozovite izbor u polju/poljima da biste prilagodili postavke.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×