Microsoft Forms i korisnički nalozi

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da snimate i analizirate povratne informacije o poslovnim klijentima? Isprobajte Dynamics 365 korisnički glas.

Uz Microsoft Forms možete da pravite ankete, testove i upitnike i lako vidite kako se popunjavaju informacijama. Kada napravite test ili obrazac, možete da pozovete druge osobe da odgovore na njega pomoću bilo kog veb pregledača, čak i na mobilnim uređajima. Kada se rezultati proslede, možete da koristite ugrađenu analitiku za procenu odgovora. Podaci obrasca, kao što su rezultati testa, mogu lako da se izvoze u Excel radi dodatne analize ili ocenjivanja.

Evo nekih najčešćih pitanja o Microsoft Forms za administratore:

Isključivanje ili uključivanje Microsoft Forms

Microsoft 365 IT administratori mogu da isključe Microsoft Forms u Microsoft 365 centru administracije, u okviru kartice Upravljanje korisničkim . Pogledajte članak Podešavanje Microsoft obrazaca i Isključivanje ili uključivanje Microsoft obrazaca za više detalja.

Da li postoji ograničenje broja korisnika i količine podataka uskladištenih za korisničke naloge čak i kada ostave moju organizaciju?

Trenutno ne postoji ograničenje za broj korisnika za koji se podaci zadržavaju, sve dok je obezbeđivanje naloga u okviru sporazuma o usluzi na mreži vaše organizacije. Ne postoji ograničenja za količinu podataka uskladištenih za korisničke naloge.

Originalni vlasnik obrasca više nije sa mojom organizacijom i/ili njihovim Microsoft obrascima za Microsoft obrasce je uklonjen. Šta se dešava sa podacima koji su povezani sa obrascem koji su napravili?

Svi podaci povezani sa nalogom biće izbrisani 30 dana pošto je korisnik izbrisan iz vašeg zakupca (Azure AD).

Gde se podaci skladište za Microsoft Forms

Microsoft Forms podaci se skladište na serverima u sad, sa izuzetkom podataka za evropske zakupce. Podaci za evropske zakupce su uskladišteni na serverima u Evropi.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Takođe pogledajte

Zadaci administracije za Microsoft Forms

najčešća pitanja o Microsoft obrascima

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×