Microsoft Office aktivacija i Mac App Store

Kada preuzmete iz Mac App Store, Word, Excel i PowerPoint zahtijeva pretplatu naMicrosoft 365 za kreiranje i uređivanje dokumenata. Da biste slali i primili e-poštu, Outlook zahteva pretplatu na Microsoft 365. Možete da aktivirate postojeću Microsoft 365 pretplatu ili da koristite opciju "kupovina u aplikaciji" za pokretanje nove pretplate.

Jednokratne licence za Office (poznate i kao stalne), kao što je Office 2019 Home & Business, Office 2019 Home & Student, Office 2016 Home & Business, Office 2016 Home & Student i količinska licenca nisu kompatibilne sa Office aplikacijama preuzetim iz usluge Mac App Store. Ove licence mogu da se koriste samo sa Office aplikacijama preuzetim direktno od korporacije Microsoft.

Ako se koristi jednokratna Office licenca sa aplikacijom iz usluge Mac App Store, videćete žutu traku sa porukama na kojoj piše Potrebno je preduzeti odgovarajuće mere: pronađena je jednokratna licenca, a aplikacija će biti u režimu smanjene funkcionalnosti.

Šta je to Microsoft 365 ? Microsoft 365 je usluga pretplate koja osigurava najažurnije savremene alatke za produktivnost od korporacije Microsoft. Dobijate i dodatno skladište na mreži i funkcije povezane sa oblakom koje vam omogućavaju da sarađujete na datotekama u realnom vremenu. Saznajte više

Ako imate stalnu licencu (jednokratnu), ali slučajno ste preuzeli Office aplikacije iz usluge Mac App Store, možete da pratite ove korake da biste instalirali odgovarajuće aplikacije.

Uklanjanje i ponovno instaliranje Office aplikacija

  1. Zatvorite Word, Excel, PowerPoint i Outlook aplikacije.

  2. Otvorite Tražilac i idite na fasciklu Aplikacije.

  3. Pronađite Word, Excel, PowerPoint i Outlook aplikaciju, a zatim koristite Control+klik i odaberite Premesti u korpu za otpatke.

  4. Otvorite veb pregledač, kao što je Safari i koristite ove veze za preuzimanje Office 2019 aplikacija direktno od korporacije Microsoft:

Osim toga, možete da preuzmete sve Office aplikacije u jednom paketu:

Kada ga preuzmete, otvorite paket da biste pokrenuli proces instalacije. Kada se instalacija dovrši, Office aplikacije možete da aktivirate i koristite uz stalnu (jednokratnu) anketu.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×