Microsoft Office Servers 2010 – datoteka „Najčešća pitanja/pročitaj me“

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Svi dolenavedeni poznati problemi su grupisani po aplikacijama.

Svi serveri

Nadogradnja

Kada pokušate da nadogradite baze podataka na SharePoint 2010 tako što ćete uraditi baze podataka da biste priložili proces, ako na izvornu Veb aplikaciju Windows potvrda identiteta i odredište je tužbe omogućen Windows potvrda identiteta, nadogradnja može da ne uspe.

Ovaj problem se pojavljuje jer proces nadogradnje nije u mogućnosti da biste dodali windows tužbe oblikovanje identitet sa puna kontrola kao smernicama Veb aplikacije za obavljanje nadogradnje osobu.

Smanjenju za ovo je nešto od sledećeg da biste nadogradili bazu podataka tako što ćete prvo prilaganju zastarelog Windows potvrde identiteta web aplikacije da biste započeli nadogradnju i zatim prelazak na tužbe omogućen Windows potvrde identiteta kada se nadogradnja je dovršena, ili da biste uključili „Puna kontrola” Veb aplikacije smernice nivoa za windows tužbe format za korisnika uraditi bazu podataka priložite proces nadogradnje.

Izvršavanje nadogradnje na farmu pomoću SharePoint 2010 proizvodima čarobnjak za konfiguraciju (PSConfigUI.exe) može da dovede do greške.

Poruka o grešci može imati sledeće informacije:

[psconfigui] [SPUpgradeSession] [GREŠKA] [2/5/2010 1:22:32 PM]: ova nadogradnje sesija je zaustavljeno. Mogući uzroci uključuju proces prekinuta iznenada ili OS se ponovo pokrenuo. Ponovo pokrenite nadogradnju.

Pokušava da biste ponovo pokrenuli nadogradnju možda bude neuspešno stavki zapisali nadogradnje evidencije. Do ovog problema može doći ako nalog usluge koristi za pokretanje usluge tajmera je istekla ili je ono nevažeći koji sprečava usluga tajmera pokretanje tokom nadogradnje. Pokušava da biste ponovo pokrenuli nadogradnju dok servera u ovom stanju sprečiće nadogradnja uspeha.

Da biste rešili ovaj problem, treba da ažurirate farme i postavke lokalnog računara za uslugu tajmera sa informacijama o ažuriranu lozinku za nalog farme koristeći sledeću komandu:

Stsadm.exe -o updatefarmcredentials

Kada to je uspešno dovršeno i usluga tajmera počne, trebalo bi da moći da biste nastavili nadogradnju ponovnim pokretanjem SharePoint 2010 proizvodima čarobnjak za konfiguraciju (PSConfigUI.exe).

Izveštavanje o uslugama integracije

Pri izboru usluzi izveštavanja datoteka izveštaja (.rdl) i odgovarajuće kliknuti na dugme da biste prikazali kontekstualnog menija za izveštavanja usluge određene Nedostaju ikone.

Programski dodatak SQL Reporting Services kreira novu direktorijuma i datoteka u okviru %programfiles%\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\12\Template\images direktorijuma. Nakon čuvanje nadogradnja ove datoteke i direktorijuma se kopiraju u koje se podudaraju sa lokacije u okviru %programfiles%\Common Files\Microsoft Shared\web server extensions\14\ direktorijuma, ali imaju pogrešan ACL na direktorijuma i datoteka, što sprečava usluge iz ispravno sopstvene ikone za izveštavanje.

Da biste sprečili ovaj problem možete da nadogradite izveštavanja usluge web segmenata na SQL 2008 R2 verziju pre nadogradnje na SharePoint 2010 proizvodima, što sprečava ACL probleme koji se javljaju tokom nadogradnje ako koriste starije verzije Veb segmenata usluga za izveštavanje.

Alternativno, ako posle nadogradnje na SharePoint 2010 proizvodima, naiđete na problem, možete da promenite ACL u dodat direktorijuma da biste dozvolili ikone za prikazivanje. U ovom slučaju, moraćete da ažurirate direktorijuma ACL na serveru da biste uključili dozvolu za čitanje za grupu korisnika na sledećih direktorijuma:

 • ReportServer

 • lg_ReportServer

Proces iznad ponovno ACLing možda potrebne ako SQL 2008 R2 verziju izveštavanja usluge komponente su instalirane ili nadograđeni nakon instalacije ili nadogradnje SharePoint 2010 proizvoda na serveru.

Raspored u dokumentu

Microsoft Office 2010 dokumente možda rasporedite drugačije na operativnom sistemu Windows Vista i Windows Server 2008 Server u odnosu na operativnom sistemu Windows XP i Windows 7.

Microsoft Office 2010 uključuje najnoviju verziju sistema takođe dostupne u operativnom sistemu Windows 7 nekoliko fontova. Međutim, Office 2010 ne možete da instalirate ove fontove na operativnom sistemu Windows Vista ili Windows 2008 Server zato što se sistem zaštićeni ove u operativnim sistemima. Kao rezultat, Office 2010 dokumente možda rasporedite drugačije na primer, Windows 7 i Windows Vista.

Ovaj problem je rešen u ispravku za operativni sistem Windows Vista i Windows Server 2008. Ova ispravka uklanja zaštitu datoteka sistema neke datoteke fonta.

Važno: Korisnici koji ste već instalirali Office 2010 u operativnom sistemu Windows Vista i Windows 2008 Server i spremni da biste dobili najnoviju verziju sistema fontove, morate prvo da deinstalirate Office 2010, a zatim instalirajte prozore ažurirajte pre ponovnog instaliranja sistema Office 2010.

Da biste instalirali ovu ispravku, sledite uputstva u sledećem članku Microsoft baze znanja: https://support.microsoft.com/kb/980248.

Vrh stranice

Svi serveri (jezik određene)

Instalacija

FAST Search Server konfiguracija ne uspeva na italijanski Win2k8 SP2 X 64.

Podešavanje konfiguracije ne uspe uz ovu grešku:

Izuzetak -: Izuzetak - Microsoft.SharePoint.Search.Extended.Installer.Mahasen.Common.Exception.DeploymentException: greška u validaciji XML: L'attributo „modifiedTime” ali valido. Il valore ' 2010-04-16T14.35.48Z' ali valido po il tipo di dati „http://www.w3.org/2001/XMLSchema:dateTime” - La stringa „2010 04 16T14.35.48Z” ali opozovite valore XsdDateTime valido.   u Microsoft.SharePoint.Search.Extended.Installer.Mahasen.Common.SystemModel.SearchInstallation..ctor (niska deploymentXML)

Prevesti u engleski:

Izuzetak-: Izuzetak - Microsoft.SharePoint.Search.Extended.Installer.Mahasen.Common.Exception.DeploymentException: greška u validaciji XML: atribut „modifiedTime” nije važeći. Vrednost ' 2010-04-16T14.35.48 Z http://www.w3.org/2001/XMLSchema:dateTime „je važeći za tip podataka” '-niska „2010-04-16T14.35.48Z” XsdDateTime nije važeća vrednost.   u Microsoft.SharePoint.Search.Extended.Installer.Mahasen.Common.SystemModel.SearchInstallation... ctor (niska deploymentXML)

Najbolje rešenje je da instalirate Win2k8 R2 umesto Win2k8 SP2. Alternativni zaobilazno rešenje je da biste izbrisali datoteku: C:\FASTSearch\etc\deployment.xsd. Ako te datoteke nije pronađena, provera šeme neće odvijati.

Podešavanje RADOM centra za pretragu:

Zamena podrazumevane FASTSearch certifikat novi certifikat pomoću obezbeđena skriptu: ReplaceDefaultCertificate.ps1 ne uspeva na japanskom OS.

Zaobilaženje problema:

 1. Napravite rezervnu kopiju datoteke.

 2. Zamena krivu „-eq” novo „-eq” i sačuvajte.

Napomena: : Ovo se ne preporučuje u proizvodnim okruženjima kao izmena ovu datoteku prelomi budućih zakrpe od njega. To ne može da se zameniti zakrpu kasnije.

Dijaloge (Hindi)

Je tekst previše sitan za neke menije i dijaloge Hindi verzija sistema Office 2010 u operativnom sistemu Windows 7:

U operativnom sistemu Windows 7 na Mangal fonta koji se koristi za Hindi i drugim jezicima zasnovanim na Devanagari je ažurirana verziju 5.90 da biste poboljšali nivo detalja u pojedinačne znakove. Posledica ove ispravke je da biste dobili manje teksta. Ovo je tekst prikazuje Mangal fontu teško čitati u menije i dijaloge, kao što su u Hindi verzija sistema Office 2010.

Odgovor:

Instalirajte Windows 7 SP1.

Vrh stranice

Pomoć platforme

Web segment Mos Web analize

Pretraživanje usluge aplikacije (SSA) mora da bude predstavljanje i pretrage sadržaja mora da popisivanja kako bi se Veb analize Web segmenta ispravno funkcionisao. Oba tipa podataka Veb analize Web segmenta se oslanjaju na funkcionalne aplikacije usluge pretrage:

 1. tip podataka „Sadržaj” potrebe da pozovete bezbednost skraćivanje obezbeđuje pretrage

 2. tip podataka „Upiti” koristi podaci prikupljeni tokom pretrage aktivnosti korisnika.

Ako Veb segment prikazuje rezultat bez Prikaži možda zbog nepostojanje aplikacije usluge pretrage.

Ako Veb segment prikazuje došlo je do greške prilikom preuzimanja podataka, možda ćete zato što sadržaj popisivanje nije učinjeno.

Izvršite neke osnovne pretrage upita na lokaciji da biste videli da li pretrage uopšte radi, a zatim potražite u evidenciji ULS više informacija u tim situacijama.

Ako je SSA odsutan, idite na Centralnu administraciju -> Upravljanje aplikacijama uslugeili koristite čarobnjak za konfiguraciju farme da biste je napravili.

Ako SSA je prisutna, ali popisivanje ne završi sa radom, idite na upravljanje aplikacijama usluge zatim upravljanje SSA (isticanje na SSA a zatim kliknite na dugme " Upravljaj " na traci). Pogledajte ako popisivanja istorija sadrži nešto (istorije ili greške). Kliknite na vezu Izvora sadržaja na oknu sa leve strane okna za navigaciju u odeljku koja zatim idite na stranicu Upravljanje izvorima sadržaja . Podrazumevano trebalo bi da lokalne SharePoint lokacije na listi (ili drugih izvora sadržaja). Kliknite na ime izvora sadržaja, sa padajuće liste odaberite stavku Pokrenite punu popisivanje zatim sačekajte popisivanje da se obave.

Na bilo koju od gorenavedenih ispravke, izvršite jedan IISReset da obrišete keš Veb analize Veb segment i sačekajte da se da biste preuzeli podatke ponovo.

Vrh stranice

Usluge poslovnog povezivanja

Trenutno nema problema.

Vrh stranice

Excel i Access Services

Trenutno nema problema.

Vrh stranice

Upravljanje poslovnim sadržajima

Trenutno nema problema.

Vrh stranice

IME

IME(JPN)

SharePoint rečnik je instaliran samo u najnoviji IME. Kada korisnik instalira Office 2007 IME i Office 2010 IME i instalira SharePoint rečnik, instalirani rečnik registrovan samo u Office 2010 IME.

Vrh stranice

Mobilnost

Trenutno nema problema.

Vrh stranice

Office Web aplikacije 2010

Stilovi

Lokalnog standarda koji ste postavili za moje <> biblioteke dokumenta na engleskom.

Kada koristim uređivaču vak Word da biste kreirali tekst sa prethodno nekorišćene ugrađeni stil kao što su naslov 4 je isto kao engleski definiciju stila. Pre nego što sve dokumente koje su specifične za jezik za uređivanje

 1. Podešavanje lokalnog standarda za lokaciju

 2. Zatvorite pregledač

 3. Pokrenite IIS Uspostavi početnu vrednost

Vrh stranice

Project Server 2010

Trenutno nema problema.

Vrh stranice

SharePoint poslovno obaveštavanje

Podešavanje/konfiguracija

Nadogradnja: Nakon nadogradnje sa beta verziju raščlanjivanja izdatu verziju, uzorak Excel Services radne sveske koja se nalazi u centar za poslovno obaveštavanje više ne radi.

Odgovor: Prilikom nadogradnje sa preliminarne verzije na RTM verziju PerformancePoint usluge, morate zameniti sve uzorak radne sveske koje su dostupne u centar za poslovno obaveštavanje.

Ili možete da preuzmete ažuriranu svesku ili možete da kreirate nove lokacije centra za poslovno obaveštavanje.

Instalacija: Treba da instalirate sve SQL Server redistributables sa PerformancePoint Services Beta 2?

Odgovor: Ako nameravate da biste se povezali sa Analysis Services izvorima podataka (to jest, birate opciju za Više opcija za instalaciju), morate da instalirate Decembar 2008 paketa za Microsoft SQL Server 2005. Ova funkcija paket uključuje dva potrebne komponente: ADOMD.NET i upravljanje objektima kolekcije (XMO).

Da biste preuzeli ovo paketa, posetite: paketa za Microsoft SQL Server 2005 – Decembar 2008 (https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=157389).

Instalacija: Prilikom nadogradnje iz Microsoft Office SharePoint Server 2007 Microsoft SharePoint Server 2010, imena neke vrste Veb segmenti možda neće ažurirati.

Indikatori ključnih performansi koje su kreirane pomoću sistema SharePoint Server 2007 su sada se zove indikatori statusa u sistemu SharePoint Server 2010. i o KPI koji su kreirani pomoću sistema SharePoint Server 2007 su sada se zove detalji indikatora u sistemu SharePoint Server 2010. KPI-ovi i KPI detalji izveštaja su sada kreirane pomoću dizajnera PerformancePoint kontrolne table.

Zaobilaženje problema: nijedno.

Instalacija: Kao administrator SharePoint lokacija, šta treba da znam ako sam kreiranja nove lokacije centra za izveštavanje sa PerformancePoint Services Beta 2 posle nadogradnje sa metod DB priložite?

Odgovor: Pre nego što odete uživo, uredite datoteku ONet.XML koji odgovara predložak lokacije centra za izveštaj da biste nametnuli lokacije da biste koristili novu master stranicu. Ovo će obezbediti da, kada korisnici kreiraju nove lokacije centra za izveštavanje, lokacija će koristiti novu master stranicu.

Instalacija: Kada se otvori dizajnera kontrolne table, povezane SharePoint liste, kao što su PerformancePoint sadržaja i podatke za povezivanje, možda se neće učitati automatski.

Ovo se može dogoditi zbog kako su određene bezbednosne postavke konfigurisane u sistemu SharePoint Server. Ukratko, to može doći kada bezbednosne postavke su podešene tako da FQDN InternetSecurityManager.MapUrlToZone daje adresu Veb lokacije (URL) kao Internet URL adresu. Važeće povratne vrednosti MapZoneToUrl uključuju lokalne, internoj mreži, pouzdane, Internet ili ograničenih; Međutim, kada je izabran Internet, neophodne SharePoint lista će se ne učitava. To takođe može doći kada IP adresa se koristi umesto URL ADRESE.

Zaobilaženje problema: Uradite nešto od sledećeg:

 • Navedite ispravnu URL adresu SharePoint Server.
  Da biste to uradili, kliknite na dugme " Backstage ", a zatim izaberite stavku Opcije dizajnera. Izaberite karticu " Server ", a zatim navedite URL za SharePoint Server. Kliknite na dugme u redu.

 • Dodajte FQDN i IP adresu kao pouzdanih lokacija.

Instalacija: Korisnici mogu da pronađem dizajnera kontrolne table na njihove "Start" meniju.

Prethodne verzije dizajnera PerformancePoint kontrolne table ne automatski uklanjaju iz Start menija prilikom nadogradnje na PerformancePoint usluge u sistemu Microsoft SharePoint Server 2010.

Zaobilaženje problema: Koristite sledeću proceduru:

 1. Pronađite stariju verziju dizajnera kontrolne table u meniju Start . Pretražite jednu ili obe od sledećih lokacija:

  • Kliknite na dugme Start > programe (ili sve programe) > PerformancePoint Server za Microsoft Office 2007 > dizajnera kontrolne table.

  • Kliknite na dugme Start > programe (ili sve programe) > PerformancePoint usluge za SharePoint > dizajnera kontrolne table.

 2. Kliknite desnim tasterom miša na Dizajnera kontrolne table, a zatim izaberite stavku Izbriši.

 3. Instaliranje i pokretanje najnoviju verziju sistema dizajnera kontrolne table.

Instalacija: Prilikom nadogradnje na Microsoft SharePoint Server 2010, indikatori statusa koji se prikazuju u Veb segmentu za KPI možda neće prikazati lista članova ispravno.

Ovo se može dogoditi sa KPI Web segmenata koji imaju više kolona i koje su kreirane pomoću Microsoft Office SharePoint Server 2007.

Zaobilaženje problema: Uklonite više kolona u Veb segmentu KPI-ja, a zatim ih ponovo dodajte izveštaj. Lista članova trebalo bi da zatim biti ispravno prikazane.

Instalacija: Ako vršite nadogradnju sa verzije Beta RTM verziju programa PerformancePoint Services 2010, možda ćete morati da ručno konfigurišete web.config datoteku da biste omogućili kreiranje stavke liste.

Kada izvršite nadogradnju sa Beta verziju raščlanjivanja RTM verziju, odeljak koji sadrži komponente stavke liste se uklanja. Stoga, svaki pokušaj da biste kreirali novu stavku liste neće uspeti.

Zaobilaženje problema: Da biste vratili izbrisanu odeljak, uredite web.config datoteke na sledeći način:

 1. U okviru „configsections” oznake, umetnite sledeći kôd:

< sectionGroup ime = „Otkucaja” >
< ime odeljka = „FCODaoProviders”
type="System.Configuration.DictionarySectionHandler” / >
< / sectionGroup >

 1. Samo ispred „konfiguraciju” zatvaranja oznake (/ konfiguracija), umetnite na sledeći način:

< otkucaja >

< FCODaoProviders >

< Dodavanje ključa = „DashboardSPDao” value="Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store.Dao.DashboardSPDao, Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store,
verzija = 14.0.0.0 kulture = neutralan,
PublicKeyToken = 71e9bce111e9429c” / >

< Dodavanje ključa = „DataSourceSPDao” value="Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store.Dao.DataSourceSPDao, Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store, verzija = 14.0.0.0,
kulture = neutralan, PublicKeyToken = 71e9bce111e9429c” / >

< Dodavanje ključa = „FilterSPDao” value="Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store.Dao.FilterSPDao, Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store, verzija = 14.0.0.0,
kulture = neutralan, PublicKeyToken = 71e9bce111e9429c” / >

< Dodavanje ključa = „IndicatorSPDao” value="Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store.Dao.IndicatorSPDao, Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store, verzija = 14.0.0.0,
kulture = neutralan, PublicKeyToken = 71e9bce111e9429c” / >

< Dodavanje ključa = „KpiSPDao” value="Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store.Dao.KpiSPDao, Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store, verzija = 14.0.0.0,
kulture = neutralan, PublicKeyToken = 71e9bce111e9429c” / >

< Dodavanje ključa = „ReportViewSPDao” value="Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store.Dao.ReportViewSPDao, Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store, verzija = 14.0.0.0,
kulture = neutralan, PublicKeyToken = 71e9bce111e9429c” / >

< Dodavanje ključa = „ScorecardSPDao” value="Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store.Dao.ScorecardSPDao, Microsoft.PerformancePoint.Scorecards.Store, verzija = 14.0.0.0,
kulture = neutralan, PublicKeyToken = 71e9bce111e9429c” / >

< / FCODaoProviders >

< / otkucaja >

Napomena: Sve stavke liste koju ste pokušali da kreirate u nadograđeni proizvod će biti uključena u ovom odeljku „Otkucaja”.

Izvori podataka

Izvori podataka: PerformancePoint usluga 2010 ne podržava SAP BW povezivanja.

Zaobilaženje.

Izvori podataka: Ako podaci sadrže ISBN identifikatore, kojim prvi broj je obično 0, na nula biti uklonjena iz ISBN ID.

Zaobilaženje problema: Zamenite početne nule u ISBN ID-ove slovo abecede.

Izvori podataka: Zašto dobijam poruku o grešci kada se pokušaju da izbrišete aplikaciju usluge?

Ako pokušate da izbrišete aplikaciju usluge koji i dalje koristi zavisne proxy server, dobićete poruku o grešci.

Zaobilaženje problema: Prvi put izbrišete proxy servera aplikacije usluge, a zatim izbrišite aplikaciji usluge. Da biste izbrisali neku stavku, izaberite je i zatim, na traci, izbrišite ga.

Izvori podataka: Zašto sam nije moguće kreirati ili Uredi izvor podataka radne sveske programa Excel 2007 u PerformancePoint usluga?

Odgovor: Ako imate Excel 2007 na 64-bitni operativni sistem, koji neće biti možete da kreirate ili uređujete radnu svesku izvora podataka. Podržane su samo sledeće okruženja za ovu funkciju:

 • 32-bitni operativni sistem: Office 2007 Office 14

 • 64-bitni operativni sistem: Office 14 (x 64)

Izvori podataka: ako dobijete poruku o grešci pri pokušaju da se koriste u radnoj svesci programa Excel Web aplikacije kao izvor podataka, to je verovatno da li ste instalirali Klikni i Pokreni verziji programa Excel. Poruka o grešci ukazuje na to da Excel nije instaliran.

Microsoft Excel Web App radne sveske koje koriste Click2Run (virtuelizovanom) verziju sistema Office 2010 nije moguće koristiti kao izvor podataka u okviru PerformancePoint usluge.

Zaobilaženje problema: Koristite redovno (maloprodaja) verzija programa Excel 2010.

Izvori podataka: ako kreirate analitički izveštaj koji koristi PowerPivot kao izvor podataka i zatim pokušaj da primenite izveštaj na kontrolnoj tabli, možda ćete biti upitani za korisničke akreditive i primate poruku o grešci.

Da biste koristili PowerPivot kao izvor podataka za analitički izveštaj PerformancePoint usluga, prvo morate da instalirate Windows hitne ispravke (pogledajte članak: članak baze znanja: 975954).

Izvori podataka: Rezultate koji koristite tabelarnim izvorom podataka koji je konfigurisan da koristi vremenske inteligencije možete prikazati netačne informacije, u zavisnosti od toga koji je naveden vremenske zone u sistemu SharePoint Server.

Kada kreirate tabelarnim izvorom podataka, kao što je SharePoint prilagođene liste, a koristite kolonu datum i vreme, vrednosti koje ste dodali na listu se podrazumevano skladište u UTC vremenske zone. Do toga dolazi čak i ako ste u druge vremenske zone. Međutim, kada konfigurišete koji izvor podataka za rad sa vremenske inteligencije, sve ulazne vrednosti morate da koristite UTC vremenske zone. U suprotnom, može prikazati netačne informacije u rezultate koji koristite tom izvoru podataka.

Zaobilaženje problema: Proverite da li da koristite sve izvore tabelarne podatke koji sadrže vrednosti datuma i vremena UTC vremenske zone.

Izvori podataka: Pomoću dizajnera kontrolne table, kada ponovo otvorite KPI-ja, izvora podataka se ne prikazuje u oknu sa detaljima.

Kada ponovo otvorite jednu ili više KPI-ove u radni prostor u dizajneru PerformancePoint kontrolne table, izvora podataka koje koristi te KPI-ove nije moguće automatsko otvaranje u radnom prostoru.

Zaobilaženje problema: Pronađite izvori podataka koje koriste KPI indikatore i kliknite dvaput na svakog od njih da biste ga otvorili u radnom prostoru. Zatim, u oknu sa detaljima, koristite listu izvora podataka da biste izabrali izvor odgovarajuće podatke za svaku KPI.

Izvori podataka: Kada kreirate rezultate ili analitičkih grafikona ili koordinatnih mreža koji koriste podatke uskladištene u PowerPivot za Excel 2010, ne možete da koristite imenovani skupovi.

Imenovane skupove koji su kreirani pomoću programskog dodatka PowerPivot za Excel 2010 dostupni su samo u Excel datoteci u kojoj su kreirana.

Zaobilaženje problema: nijedno.

Izvori podataka: Kontrolne table korisnici mogu da koriste dubinskog pretraživanja, Dubinska analiza nagore ili Prikaži detalje u rezultata ili analitičkom grafikonu ili koordinatnoj mreži koji koriste podatke uskladištene u PowerPivot za Excel 2010.

Ovo se može dogoditi jer hijerarhije korisnika nisu podržane u PowerPivot za Excel 2010.

Zaobilaženje problema: nijedno.

Izvori podataka: Ne možete da uvezete KPI-ove koji su kreirani pomoću programskog dodatka PowerPivot za Excel 2010 kao indikatori statusa u Microsoft SharePoint Server 2010.

Možete da kreirate KPI-ova pomoću programskog dodatka PowerPivot za Excel 2010, ali ne možete da sačuvate te KPI-ove u kocki podataka.

Zaobilaženje problema: nijedno.

Izvori podataka: Svojstva člana nisu dostupne u analitičkom izveštaje i rezultate koje koriste PowerPivot za Excel 2010 kao izvor podataka.

PowerPivot za Excel 2010 ne ponudi svojstva člana unutar podataka kocke.

Izvori podataka: Određene analitički izveštaje i rezultate ne prikazuje numerički oblikovanje koje je primenjeno u kocki podataka.

To se dešava sa rezultate, analitičkih grafikona i analitički koordinatne mreže koji koriste podatke iz programskog dodatka PowerPivot za Excel 2010. Oblikovanjem koje je primenjena na vrednosti merenja ne prenesete na PerformancePoint izveštaje i rezultate.

Izvori podataka: Kada pokušate da prikažete sliku u prikazu koordinatne mreže, engleskog ugrađenog izvorni URL prikazuje, ali ne stvarno slika.

PerformancePoint usluga ne može da prikaže slike koje su povezane sa engleskog ugrađenog izvorni URL adresa da biste atribute dimenzija proizvoda.

Zaobilaženje problema: Korišćenje SQL Server Reporting Services (SSRS) za kreiranje izveštaja, a zatim je povežete izveštaj u uslugama PerformancePoint kontrolne table kao SSRS izveštaja.

Izvori podataka: Boju pozadine oblika na mapi strategiju ne ažurira kao performansi promene za KPI.

Ovo se može dogoditi kada rezultata KPI koristi vremenske inteligencije.

Zaobilaženje problema: nijedno.

Izvori podataka: Poruke o grešci prikazuju u rezultata ćelija umesto numeričke vrednosti.

Do ove greške može doći u rezultate koji koristite izračunati članovi, kao što su oni koji koriste vremenske inteligencije formule, filter dimenzije ili izračunate mere u podacima kocke. Greške takođe može doći zato što je podrazumevana postavka agregatne funkcije za KPI mere je podešena da agregatne.

Zaobilaženje problema: Uradite nešto od sledećeg:

 • Nemojte koristiti kocke izračunate mere u rezultate. Umesto toga, izaberite stavku druga mera pomoću dijaloga Dimenzionalni mapiranje podataka izvora . Da biste to uradili, koristite sledeću proceduru:

  1. U Pregledaču radnog prostora, kliknite dvaput na KPI koji koristi kocke izračunate mere. Zatim, u redu pravi broj dana , pronađite Podataka mapiranja kolona i kliknite dvaput na stavku hypertext u ćeliji. Otvara se dijalog Dimenzionalni mapiranje podataka izvora .

  2. U odeljku Izaberite mera koristite padajuće liste da biste izabrali meru.

  3. Kliknite na dugme u redu da biste zatvorili dijalog Dimenzionalni mapiranje podataka izvora . Zatim, u Pregledaču radnog prostora, kliknite desnim tasterom miša KPI koji ste upravo menja i zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  4. U pregledaču radnog prostora, kliknite dvaput rezultat koji sadrži KPI koji ste upravo menja. Na traci, na kartici Uređivanje , a zatim kliknite na dugme Ažuriraj. Evidencija trebalo bi da prikažu ispravno.

  5. U Pregledaču radnog prostora, kliknite desnim tasterom miša rezultat koji ste upravo izmene, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

 • Konfigurisanje agregatnu funkciju za KPI mere pomoću dijaloga Dimenzionalni mapiranje podataka izvora . Da biste to uradili, koristite sledeću proceduru:

  1. U Pregledaču radnog prostora, kliknite dvaput na KPI koji koristi kocke izračunate mere. Zatim, u redu pravi broj dana , pronađite Podataka mapiranja kolona i kliknite dvaput na stavku hypertext u ćeliji. Otvara se dijalog Dimenzionalni mapiranje podataka izvora .

  2. U odeljku Agregatne članovi tako što ćete koristiti na padajućoj listi i izaberite neku od sledećih opcija: zbir, Minimum, Maksimalna, Countili Average.

  3. Kliknite na dugme u redu da biste zatvorili dijalog Dimenzionalni mapiranje podataka izvora . Zatim, u Pregledaču radnog prostora, kliknite desnim tasterom miša KPI koji ste upravo menja i zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  4. U Pregledaču radnog prostora, kliknite dvaput na rezultat koji sadrži KPI koji ste upravo menja. Na traci, na kartici Uređivanje , a zatim kliknite na dugme Ažuriraj. Evidencija trebalo bi da prikažu ispravno.

  5. U Pregledaču radnog prostora, kliknite desnim tasterom miša rezultat koji ste upravo izmene, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Izvori podataka: Ako dobijete poruku o neočekivane greške prilikom pokušaja izaberite izvor podataka sa liste u dizajneru kontrolne table, te naišao na poznat unazad-problem sa kompatibilnošću.

Zaobilaženje problema: Za povezivanje u programu Excel Services 2007 radnu svesku u dizajneru kontrolne table, morate ručno uneti imena stavke. Radna sveska stariju verziju se neće automatski pojaviti na padajućoj listi izvora podataka.

PerformancePoint izveštajima i rezultatima

Izveštaji: po potrebi, sve izveštaje i rezultate u PerformancePoint kontrolne table možda nije ispravno prikazivanje i prikazuje poruku o grešci pristup zabranjen.

Ovo se može dogoditi zbog preuzimanje problem sa bazom podataka.

Zaobilaženje problema: Možete da osvežite prozor pregledača ili da otvorite kontrolnu tablu u novom prozoru pregledača.

Izveštaji: PerformancePoint Veb stranicu izveštaj ne prikazuju ispravno.

Ovo se može dogoditi kada adresu Veb lokacije (URL) koji se koristi za Veb stranicu izveštaja premašuje 2048 znakova, što je ograničenje za nekim pregledačima. Pogledajte članak:https://support.microsoft.com/kb/q208427/.

Zaobilaženje problema: Obratite se IT administratoru da biste potvrdili dozvoljenih dužinu URL ADRESE. Ako je potrebno, koristite kraće URL adresu.

Rezultati: Agregacije rezultate koji uključuju prazne ćelije, ne prikazuje očekivane rezultate. To jest, prazne ćelije nisu prikazani kao ima vrednost „nula”.

Zaobilaženje.

Rezultati: Neke kolone u rezultata se pojavljuje se preveliki ili sadrži numeričke vrednosti koje se preklapaju indikatora.

Ovo se može dogoditi kada je indikator prikazan u pregledaču (uključujući Internet Explorer, Mozilla Firefox ili Safari) po prvi put.

Zaobilaženje problema: Prvo, osvežite stranicu sa kontrolnom tablom. Evidencija trebalo bi da prikažu ispravno. Ako ne uspe, ponovo primenite na kontrolnoj tabli.

Rezultati: Kada korisnici proširite dimenziju članovi PerformancePoint rezultat koji je povezan sa analitički grafikon ili koordinatnu mrežu, poruku o grešci se javlja.

Ovo se može dogoditi kada se veza je napravljen pomoću „režim na SharePoint lokaciji uređivanja” ili pomoću programa SharePoint Designer.

Zaobilaženje problema: Uradite nešto od sledećeg:

 • Osvežite stranicu sa kontrolnom tablom.

 • Brisanje veze između rezultatima i analitičkom grafikonu ili koordinatnoj mreži. Zatim ponovo kreirajte vezu pomoću dizajnera PerformancePoint kontrolne table.

Rezultati: Prilikom nadogradnje iz Microsoft Office PerformancePoint Server 2007 SP3 PerformancePoint usluge u sistemu Microsoft SharePoint Server 2010, rezultati mogu se prikazati prazan ili netačne indikatora.

Ovo se može dogoditi zbog promene u kako se izračunava KPI rezultate.

Zaobilaženje problema: Pomoću dizajnera PerformancePoint kontrolne table, otvorite i izmenite naglašavanja uključili postavke za KPI-ove koje se koriste u rezultate. Zatim sačuvajte promene na sistemu SharePoint Server i ponovo primenite kontrolne table.

Rezultati: Kada korisnici Dodavanje beleške u KPI koji se koristi više puta u PerformancePoint rezultata, da beleške se prikazuje sva pojavljivanja cilja KPI cilj.

Ovo se može dogoditi čak i ako članove različite dimenzije navedene su u okviru KPI-ove u rezultatima. To je zato što KPI-ovi se identifikuje na njeno ime, a ne po rezultata ćelije u kojoj se pojavljuju.

Zaobilaženje problema: Koristite jedinstveno ime za svaki domen KPI-ja u rezultatima.

Rezultati: Kad imate rezultata otvorili u dizajneru kontrolne table i pokušate da dodate komentar sa ćelijom rezultata, poruku nepoznata greška prikazuje.

Poruka o grešci može doći zato što Omogući komentare nije izabrana u centralnoj administraciji postavke za PerformancePoint usluge.

Zaobilaženje problema: nijedna

Rezultati: Kada dodam komentara u ćeliji rezultata, autor komentar je su identifikovane kao da: samo anonimne prvi put. Zašto sam (moj korisnički nalog) ne identifikovao kao autora?

Ako imate privilegije u PerformancePoint usluge, ali samo niste prijavljeni u sistemu SharePoint, PerformancePoint usluga automatski potvrđuje identitet vas na osnovu Windows akreditive prilikom kreiranja komentara u rezultata. Ovaj problem se javlja kada anonimni korisnici naloga data access na SharePoint lokaciju.

Napomena: Ovaj automatske potvrde identiteta utiče samo komentar za kreiranje u rezultatima.

Zaobilaženje problema: Osvežite stranicu.

Izveštaji: Ako naiđete na poruku o grešci prilikom pokušaja da biste kreirali izveštaj strategiju mape u dizajneru kontrolne table, možda nemate ispravnu verziju instaliran Microsoft Visio.

Morate da imate verziju instaliran Visio koji je kompatibilan sa dizajnera PerformancePoint kontrolne table.

 • Ako koristite 64-bitnim izdanjem dizajner kontrolne table, onda morate da instalirate 64-bitna izdanja sistema Microsoft Visio 2010.

 • Ako koristite 32-bitnim izdanjem dizajner kontrolne table, onda morate da instalirate 32-bitna izdanja sistema Microsoft Office Visio 2007 ili Microsoft Visio 2010.

Izveštaji: Kada korisnici pokušaju da biste promenili analitička koordinatna mreža u drugi tip izveštaja, doći će do greške. Ovo se može dogoditi kada problema na serveru sprečavanje instalacioni program preduslovi za SharePoint Server uključujući Microsoft kontrole grafikona za Microsoft .NET Framework 3.5.

Ručno instaliranje Microsoft kontrole grafikona za Microsoft .NET Framework 3.5.

Izveštaji: Boju pozadine oblika na mapi strategiju ne ažurira kao performansi promene za KPI.

Strategija mape zahteva vreme obaveštavanja (TI) se prikazuju na redova; Ako TI se postavlja na kolonama, on se neće prikazati ispravno.

Zaobilaženje problema: nijedno.

Izveštaji: Izuzetak dođe do greške u stablu raščlanjivanja kada pokušate da analizirate podatke koji nisu kocke (podaci koji se ne nalazi u SQL Server Analysis Services višedimenzionalnih baze podataka).

Stabla raščlanjivanja može da se koristi samo sa Analysis Services izvorima podataka. Se ne može koristiti sa podacima koje je napravio od sledećeg:

Excel Services, uvoz iz Excel radne sveske, SharePoint liste, SQL Server tabela ili drugih izvora prilagođenih podataka.

Dođe do greške ako stvarni ili ciljna izračunavanja za KPI podešeno na „Vrednost podataka”.

Zaobilaženje problema: Nije podešeno izračunavanja na „podaci” za koje nije - Analysis Services izvorima podataka.

Dizajner PerformancePoint kontrolne table

Dizajner kontrolne table: Dizajnera kontrolne table se ne pokreće iz centra za poslovno obaveštavanje kada koristite Safari pregledač.

Preporučujemo da koristite Internet Explorer da biste pokrenuli dizajnera kontrolne table po prvi put. Nakon toga, možete da pokrenete dizajner kontrolne table pomoću menija " Start " (kliknite na dugme Start > Svi programi > SharePoint > Dizajnera PerformancePoint kontrolne table).

Dizajner kontrolne table: U operativnom sistemu Windows 7 (64-bitni): kada pokušate da biste povećali prikaz analitički izveštaj promenom veličine dizajnera kontrolne table, na kojoj je promenjena veličina izveštaj prikazuje loše.

Zaobilaženje problema: Smanjiti i vratite nakon promene veličine prozora dizajnera kontrolne table.

Dizajner kontrolne table: U dizajneru kontrolne table, kada ponovo otvorite KPI-ja, izvor podataka za KPI nije prikazana u oknu sa detaljima.

Kada ponovo otvorite jednu ili više KPI-ove u radni prostor u dizajneru PerformancePoint kontrolne table, izvora podataka koje koristi te KPI-ove nije moguće automatsko otvaranje u radnom prostoru.

Zaobilaženje problema: Pronađite izvori podataka koje koriste KPI indikatore i kliknite dvaput na svakog od njih da biste ga otvorili u radnom prostoru. Zatim, u oknu sa detaljima, koristite listu izvora podataka da biste izabrali izvor odgovarajuće podatke za svaku KPI.

Dizajner kontrolne table: Neobrađeni izuzetak (kôd greške 20604) se javlja u stablu raščlanjivanja nakon što izaberete izvedene tabele, a zatim stabla raščlanjivanja.

Ova greška se pojavljuje ako izvedeni izveštaj sa vremenske inteligencije izračunate članove i pokušajte da biste analizirali podatke u stablu raščlanjivanja. Izvedene tabele dovodi do izračunate članove da se smesti na redove, a ne na kolone gde može da izvršava Validacija.

Zaobilaženje problema: Ne Izvedite izveštaj koji sadrži izračunati članovi vremenske inteligencije kao ovi članovi mora da ostane na kolone.

Dizajner kontrolne table: Greške može doći kada kliknete na dugme Uvezi stavke u dizajneru kontrolne table. Poruka o grešci nije moguće objaviti samo za čitanje elementa.

Do ove greške dolazi kada korisnik koji sačuva datoteku radnog prostora nema dozvolu za uređivanje nekih od SharePoint stavki.

Zaobilaženje problema: U datoteku radnog prostora, pretražite sve atribute ReadOnly koristeći sledeću nisku: ReadOnly =. Promena bilo koje imaju njihove vrednosti podešene kao vrednost TRUE u false. Kada sačuvate ove promene datoteke radnog prostora, moći ćete da biste uspešno uvezli stavke kao što je očekivano.

Dizajner kontrolne table: Kada pokušate da pokrenete i instalirate dizajnera PerformancePoint kontrolne table po prvi put koristite Mozilla Firefox, možete dobiti poruku o grešci.

Poruka o grešci ukazuje na to da ne možete da preuzmete aplikaciju i da je aplikacija nedostaje obavezno datoteke. Ovo se može dogoditi ako Microsoft .NET Framework pomoćnika 1.1 nije instaliran na vašem računaru.

Zaobilaženje problema: Instalirajte Microsoft .NET Framework pomoćnik za 1.1.

Dizajner kontrolne table: Kada otvorite analitički grafikon ili koordinatnu mrežu za uređivanje u dizajneru PerformancePoint kontrolne table, izvora podataka nije automatski dostupan. Pojavljuje se u da biste otvorili stavku Kontrolna tabla, ali nijedan izvor podataka je prikazana u oknu sa detaljima. Pored toga, ne možete da razvijete mere, dimenzije, imenovani skupovi ili drugih stavki u oknu sa detaljima.

Ovo ponašanje može doći kada izvor podataka koji koristi stavku Kontrolna tabla je sačuvana u drugom SharePoint lokacije ili nivoa u kolekciji lokacija.

Zaobilaženje problema: Ručno ubacite izvora podataka tako što ćete je otvoriti u dizajneru kontrolne table. Izvor podataka će prikazati i povezivanje ispravno ako je izvor podataka i analitičkom grafikonu ili koordinatnoj mreži na istom radnom prostoru.

Dizajner kontrolne table: Retkih puta, koja nije na engleskom (prevedenog) verzija dizajnera kontrolne table će prikazati engleski tekst u nekim dijalozima.

Zaobilaženje problema: Da biste rešili ovaj problem, pokrenite dizajnera kontrolne table.

Dizajner kontrolne table: Kako da sprečim ugnežđene (dodatne) trake za pomeranje prikaza u objavljeni izveštaj?

Ovaj problem javlja u izveštajima koji se povezuju sa podacima u sistemu Excel Services izveštaju. Kada pokušate da otvorite ovaj tip izveštaja u sistemu SharePoint, dijalog prikazuje na sledeći način: da li želite da omogućite upite za spoljne podatke u ovoj radnoj svesci? Kada kliknete na dugme da da biste zatvorili dijalog, izveštaj će prikazati dodatne skup trake za pomeranje.

Načini: Postoje tri rešenja za rešavanje ovog problema. Prvo rešenje se odnosi na bilo kom trenutku dodatne trake za pomeranje se pojavljuju.

 1. U dizajneru kontrolne table, primenite svojstvo automatski odredila izveštaju.

 2. Konfigurisanje sistema Excel Services da biste sprečili dijalog koji se prikazuje kada se otvori izveštaj.

 3. Kreiranje kontrolne table u programu SharePoint Designer, a ne u dizajneru kontrolne table i koristite osnovne usluge Web segmenta modula Excel umesto PPS Excel Services Veb segment.

Dizajner kontrolne table: Poruke o grešci se javlja kada dizajnera kontrolne table korisnici pokušaju da biste postavili članove dimenzije u pozadini analitički grafikon ili koordinatnu mrežu.

Poruka o grešci ukazuje na to da je došlo je do greške pokrenuti upit izvora podataka.

Poruka o grešci može doći kada dizajnera kontrolne table korisnika postavlja dimenziju u odeljku pozadine analitički grafikon ili koordinatnu mrežu, bira opciju sve na listi članova i zatim bira pojedinačne članove.

Vrh stranice

SharePoint Designer 2010

Trenutno nema problema.

Vrh stranice

SharePoint Server 2010 Core

Sinhronizacije korisničkog profila

Sinhronizacije profila nije podržana u samostalne instalacije.

Korišćenje dovršeno instalirate i pokrenete čarobnjak za konfiguraciju farme za slično iskustvo.

Veza sa oglas ili LDAP izvor nije moguće kreirati.

Da biste sinhronizovali postepena sa AD, povezivanje naloga (naveden tokom kreiranja veze) mora imati DirSync privilegije AD. Ove privilegije ne dozvoli pisanje u AD, ali dozvolite nalog koji želite da zahtev/izvršavanje postepene upita, omogućavajući postepena Sinhronizuj da biste pokrenuli efikasno. Slične dozvole (za čitanje na changelog) su potrebni za podržani LDAP serverima, kada changelog može biti podešavanja za LDAP server.

Novi organizacione jedinice dodaje AD/LDAP biraju se automatski bez sve obaveštenja.

SharePoint administrator kreirao veze, recimo sa OU1 i OU2 izabrana. Dodatne organizacione jedinice dodaje u AD/LDAP AD/LDAP administrator, na primer, zbog neke ponovno konfigurisanje ili preuzimanje scenarija. SharePoint administrator uređuje vezu iz nekog razloga, širi kontejner stabla i klikne na dugme u redu. Novi organizacione jedinice dodaje AD/LDAP biraju se automatski bez sve obaveštenja. Naredna uvoza Unesi korisnika/grupa u ovim organizacione jedinice.

Uvek ponovo proverite organizacione jedinice koji su izabrani. Ako korisnici/grupe ne bi trebalo da uvezu, ili opozovite izbor u polju za OU i/ili ih izbrišite pomoću centralnu administraciju korisničkog profila upravljanje UX.

Uspostavljanje veze može biti složene ili spora.

Primer:

Podešavanje AD veze

 1. Idite na stranicu za upravljanje UPA: centralnu administraciju lokacija -> Upravljanje aplikacijama -> Upravljanje aplikacijama usluge, i odaberite stavku UPAi izaberite stavku Upravljanje.

 2. UPA upravljanje, odaberite stavku Konfigurisanje veza sinhronizacije da biste otišli na stranicu za upravljanje veze.

 3. Kliknite na dugme Kreiraj novu vezu da biste otišli na stranicu za uređivanje veze.

  1. Da biste uvezli profilima iz AD, odaberite Vezu tip Active Directory.

  2. Unesite informacije o vezi.

  3. Kliknite na dugme u redu (moram da se on možda će biti potrebno malo vremena)

  4. Ako se veza uspešno kreiran, stranice je preusmereni na stranicu za upravljanje veze i veza je navedena na stranici upravljanje vezi.

 4. (Opcionalno) Možete da podesite filter izuzetaka za povezivanje kako bi ostvarili isključivanje određenih korisnika/grupa iz uvezene da Mos

  1. Na stranici upravljanje veze Odaberite vezu koju želite da podesite filter izuzetaka, kliknite desnim tasterom miša Uređivanje Filter za vezu.

Izričito ste otkucali sve mapiranja svojstva.

Na primer, sa AD svojstva niska tipa nije moguće mapirati na atribut tip int u skladištu profila.

Brisanje svojstva i ponovo da ga pravite sa istim imenom i odgovarajući. Ovo će dovesti do gubitka podataka za nadogradnju scenario, ali ove podatke mogu se spasti ako svojstvo ponovo mapirana na izvor (npr AD) i sinhronizaciju pokrenut. Jer smo ne dozvoli izvoz u prethodnim verzijama, podataka mapira treba da bude dostupna u spoljnim radnji.

Izvoz i bezbedno Čuvaj ključ za šifrovanje potrebne za bilo koju premestite ili rezervne kopije/vraćanje u prethodno stanje scenarijima.

Bez ove tastere, morate da ponovo snabdevanje i ponovo pokrenite punu sinhronizaciju. IZUZETNO PREPORUČENI: Izvoz ključ za šifrovanje sinhronizacije i sačuvajte ga na bezbednom mestu. Zajedno sa čuvanje ključ na bezbednom mestu, možete to da uvezete na svim računarima u farmi na. Ovo jednostavno dodaje informacije registratora od ovih aparata u slučaju da da biste premestili usluge na ovom računaru.

Ako ponovno pokretanje sinhronizacije profila na istom računaru, izvoz/uvoz šifrovanja ključni korak nije potrebna.

 1. Sačuvajte FIM ključ za šifrovanje. u mašini kome je pokrenuta usluga sinhronizacije profila, idite do fascikle:
  % programu files%\Microsoft Office Servers\14.0\Synchronization Service\bin i pokrenite sledeću komandu da biste izvezli ključ za šifrovanje datoteke:

  • miiskmu.exe /e [ime datoteke] / u: domen\korisničko [Lozinka] gde

   • /e – datoteke za čuvanje izvezene tastere.

   • /u – usluge naloga koji ima tastere

 2. Zaustavljanje sinhronizacije profila usluge. Zaustavite uslugu sinhronizacije profila na računaru gde je pokrenut: centralne administracije lokaciji -> Upravljanje uslugama na serveru, odaberite mašine i kliknite na dugme da biste zaustavili uslugu sinhronizacije profila. Sačekajte do zaustavljanje usluge sinhronizacije profila.

 3. Pokretanje sinhronizacije profila usluge. Zatim u istom usluge stranici za upravljanje Odaberite neki drugi računar, a zatim kliknite na dugme da pokrenete uslugu sinhronizacije profila.

  Napomena: Uslugu sinhronizacije profila se čuva u status Počni. Provera Windows evidenciju događaja, možda će vam poruku o grešci iz FIM sinhronizacije usluge koja ukazuje određene šifrovanje ključa koji nedostaju.

 4. Uvoz FIM ključ za šifrovanje. Prijavite se na računar gde je uslugu sinhronizacije profila da biste pokrenuli, idite na fasciklu % programa files%\Microsoft Office Servers\14.0\Synchronization Service\bin, pokrenite sledeću komandu pomoću naloga koji je naveden u izvozu ključ za šifrovanje da biste uvezli ključ za šifrovanje:

  • miiskmu.exe /I [ime datoteke]
   {0E19E162-827E-4077-82D4-E6ABD531636E}

gde

 • /i – ime datoteke koja je izvezena u koraku 1.

 • (Opcionalno). Da biste proverili da li je ključ za šifrovanje ispravno uvezeni, pokrenite sledeću komandu da biste

  • miiskmu.exe /c
   {0E19E162-827E-4077-82D4-E6ABD531636E}

 • Sačekajte dok uslugu sinhronizacije profila se pokreće na novi računar.

Usluge korisničkih profila sinhronizacije kontrolu nad preuzimanje parametre.

Uslugu sinhronizacije korisničkog profila zasniva se na sinhronizaciju komponente iz programa Forefront identitet upravljača (FIM, ranije se zvala MIIS). Ove komponente koriste šifrovanja i preuzimanje mehanizme koje možete upotrebiti po članak ispod.

Ako susreta sa situaciju gde god je preuzimanje servera nije spreman unapred za sinhronizaciju usluge, nove db mogu biti priložene uslugu i uslugu sinhronizacije će ponovo sinhronizujte sa izvorom. Pošto sinhronizacija usluge db koristi se za za podatke je čiji izvor u sistemu SharePoint ili drugog izvora kataloga, dok je dugotrajan, ponovo sinhronizujte proces ne bi trebalo da dovesti do gubitka podataka.

https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc739274(WS.10).aspx

MIISactivate: Alatka za aktivaciju Server

Aktivira pripravnosti serveru sa sistemom Microsoft® Forefront identitet Menadžer (FIM) 2010, što primarni server pokrenut FIM.

Sintaksa

miisactivate [ime datoteke] [korisničko ime {lozinku | *}] [/ q]

Parametri

Ime datoteke

Navodi ime datoteke, uključujući putanju datoteke ključa za šifrovanje.

UserName

Navodi upravljač identiteta Forefront usluge akreditive.

MIISactivate podržava sledeće formate:

• [Domain\] korisničko ime

• [Domain.com\]UserName

• UserName@Domain.com

Lozinka

Lozinka za uslugu Forefront upravljač identiteta. Navedite * da bude zatražena lozinka.

/ q

Pokreće u tih režimu sa bez dijaloge.

/?

Prikazuje pomoć na komandnoj liniji.

Primedbe

 • Ako je omogućena sinhronizacija lozinku, morate da pokrenete pcnscfg.exe, lozinka promenite obaveštenje o konfiguraciji uslužni, pre nego što aktivirate pripravnosti servera. Uslugu obaveštenja o promeni lozinku mora biti usmerena na pripravnosti server pre nego što lozinku sinhronizacije da nastavite.

 • MIISactivate.exe se nalazi u fascikli "InstallationDirectory\Bin".

 • Lokalna administratorska prava su potrebni za pokretanje MIISactivate.exe.

 • Ako dobijete poruku o grešci izuzetak: 0x80230443 kada je pokrenut MIISactivate.exe, ovo označava nepodudaranja šema. Ovo se može dogoditi kada servisni paket je primenjena na primarni server, ali ne i toplu pripravnosti servera. Treba da ažurirate topli pripravnosti server sa istom servisnim paketom koristiti za ažuriranje primarni server, a zatim ponovo pokrenite MIISactivate.exe.

 • Ako ste aktivirali pripravnosti servera i ne možete da otvorite Menadžer za sinhronizaciju usluge, možda FIMSyncAdmin grupe su kreirane kao lokalne grupe umesto grupe domena. Moraćete da biste kreirali novu grupu domena, ponovo pokrenite FIM podešavanje u režimu popravke i navesti grupu za novi domen.

Primer

Da biste aktivirali rezervne kopije serveru na kojem je FIM i učiniti je primarni server pokrenut FIM, otkucajte:

miisactivate miis_keys.bin FIMAdmin *

Ako referenca atribut, kao što su zaposlenog Menadžer postoji po domenima i različite veze se kreiraju za domene zaposlenih i menadžera, referenca atribut nije rešen.

Ovo se odnosi na bilo koju referencu atributa (primer osobe – kolega, menadžer ili prilagođenog atributa osoba)

Preporučuje, bez obzira na ovaj problem, kreirajte jednu vezu po šuma usluge direktorijuma. Na taj način sinhronizacije usluge da biste rešili sve reference unutar iste šuma.

Sinhronizacija Pokreni zaustavlja zbog velikog broja grešaka.

Određene aktivnosti sinhronizacije dovesti do stvaranje privremena greška uslova koji su na kraju rešen kada sinhronizacije je mogućnost za poslovanje završi pokrenuto. U okruženjima gde se obrađuju izuzetno velikog broja objekata broj ove greške može podrazumevani greške premašuju ograničenje od od 5000 uzrokuje proces sinhronizacije da biste prekinuli pre nego što se završi obrada svih objekata.

Povećavanje greške ograničenje odgovarajuće vrednosti kako bi sinhronizacije da završi obrada svih objekata pre nego što se dostigne ograničenje greške. Priliku da završi, proces sinhronizacije će na kraju rešiti privremena greška uslove. Greška ograničenje je konfigurisan tako što ćete dodati stavke ErrorLimit (REG_DWORD) na sledeći potključ registratora:

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\

CurrentControlSet\Services\miisserver\

Parametri

Vrednost je i ceo broj u opsegu od 0 100000.

 • Vrednost skupa 0 = greške ograničenje postavljen na 100000

 • Vrednost u opsegu od 1 99999 = greške ograničenje podešeno na vrednost

 • Vrednost skupa da 100000 = greške ograničenje postavljen na 100000

 • Postavljanje vrednosti veće od 100000 = greške ograničenje postavljen na 100000

 • Bez ključnih poklon = podrazumevani skup ograničenje grešku da 5000

Napomena:

Uslugu FIMSynchronizationService morate ponovo pokrenuti posle izmene ovaj ključ registratora

Postoji interfejs nije za Pauziranje ili nastavljanje proces sinhronizacije korisničkog profila

Sinhronizacije korisničkog profila je složena država mašina i pauziranja/nastavljanje potpuno može da ima negativan efekat i može da dovede do potpuno ponovno pokretanje procesa sinhronizacije. Kako bi ostvarili krajnji cilj Pauziraj/nastavi, što je obično potrebne za usporavanje resursa potrošnju usluga tokom gužve, administrator može da podesi sledećim ključevima registratora na računaru na kome je pokrenuta usluga sinhronizacije korisničkog profila.

 • HKLM\System\CurrentControlSet\Services

 • \FIMSynchronizationService

 • \Performance\MaxObjectImportRate (DWORD)

Ovaj ključ navodi broj objekata u sekundi koji bi trebalo da posluži kao gornja granica sve uvoza pokretanje profila izvršena na serveru.  Tokom operacije uvoza pokretanje, broj objekata u sekundi mereno po „Objekte čitanje /sec” performansi brojač mora da ostane ispod vrednost u MaxObjectImportRate. Domen za ovu vrednost je 1 za Max(Int32). Vrednost 0 ili nepostojanje ključ biće tretirana kao nema maksimalnu vrednost definisane.

 • HKLM\System\CurrentControlSet\Services

 • \FIMSynchronizationService\ performansi

 • \MaxObjectSynchronizationRate (DWORD)

Ovaj ključ navodi broj objekata u sekundi koji bi trebalo da posluži kao gornja granica sve sinhronizacije pokretanje profila izvršena na serveru.  Tokom sinhronizacije za pokretanje, broj objekata u sekundi Meri tako što ćete na „objekte sinhronizovano / sec” performansi brojač mora da ostane ispod vrednost u MaxObjectSynchronizationRate. Domen za ovu vrednost je 1 za Max(Int32). Vrednost 0 ili nepostojanje ključ biće tretirana kao nema maksimalnu vrednost definisane.

 • HKLM\System\CurrentControlSet\Services

 • \FIMSynchronizationService\Performance

 • \MaxObjectExportRate (DWORD):

Ovaj ključ navodi broj objekata u sekundi koji bi trebalo da posluži kao gornja granica sve izvoza pokretanje profila izvršena na serveru.  Tokom za izvoz pokretanje, broj objekata u sekundi Meri tako što ćete na „objekte Exported / sec” performansi brojač mora da ostane ispod vrednost u MaxObjectExportedRate. Domen za ovu vrednost je 1 za Max(Int32). Vrednost 0 ili nepostojanje ključ biće tretirana kao nema maksimalnu vrednost definisane.

Pokretanje postepenog sinhronizacije ne Unesi vrednosti za svojstva koja su mapirana nakon poslednjeg punu sinhronizaciju pokrenut.

Za promenu konfiguracija, kao što je novo mapiranje svojstava, će ne tok podataka za postojeće zapise, osim ako punu sinhronizacija se izvršava. Izvršavanje punu sinhronizaciju.

Primena

Drugačiju jezičku verziju OOB tokova posla nije dostupan čak i nakon instalacije LPK u podlokacija.

(Korisnik instalira ENG Mos 2010 i kreirali kolekciju lokacija. I zatim instaliran JPN LPK da biste koristili JPN OOB tokova posla, ali one nisu dostupne u kolekciji lokacija novokreirani.)

[Detalja. Ako osnovne lokacije kolekcije lokacija kreirana pre instalacije sistema na LPK i drugih jezika podlokacija se kreira nakon instalacije sistema LPK, a zatim funkciju toka posla OOB LPK jezika neće biti dostupne na lokaciji potfascikle (i neće prikazati u listu dostupnih tokova posla).

Na primer, ako korisnik instalira ENG SharePoint Server, kreira za kolekciju lokacija ENG i zatim instalira JPN LPK i kreira JPN podlokacija, ne mogu da vidim JPN OOB posla dok se ona ponovo aktivira funkciju „Tokovi posla” putem stranici postavke kolekcije lokacija. Nasuprot tome, ako u kolekciji lokacija ENG se kreira kada se instalira JPN LPK, JPN OOB tok posla će biti dostupne.

Tehnički smo premestite datoteke toka posla u okviru _catalog fascikle u trenutku aktivacije funkcije. Dakle, da biste koristili instaliranog OOB toka posla funkcija korisnici morati da deaktivirate i aktiviranje tokova posla funkcije u Postavkama lokacije | Postavke kolekcije lokacija stranice.

Usluge korisničkih profila

Saveti za podešavanje opšte SQL pametan

 • Konfiguracija diska, RAID niza sa više namotaja - OS,

 • Baza podataka i DB prijavljivanje datoteka na zasebnom volumena

 • Posao mreže između usluge i SQL okvir

 • Omogući pod imenom Pajper ako na istom polju kao SQL koriste usluge

 • Označi CPU-ovi za I/O sličnosti

 • Pojačavanje SQL prioritet

OOB toka posla

Krajnji datum u e-poruci obaveštenja o Pokretanje toka posla se prikazuje kao krajnji rok 1/1/0001 12:00:00 AM kada započne OOB tokove posla bez podešavanja krajnji rok.

Ovo je zbunjuje i nervira jer smo ne želite da vidite krajnji datum, ako niste je podesiti kada počnemo tokova posla. Da, a zadatak toka posla takođe ima isti problem. Novi zadatak obaveštenja e-pošte i prikazuje krajnji rok 1/1/0001 kada niste postavili smo krajnji datum kada započne tokova posla.

Zbog kasni promenili SDP stranu (#3708517) neke „Ako je” izjava uvek procena uslov „FALSE” tako da uvek pokazaćemo neispravan krajnji rok.

Postoji nekoliko načina da uradimo za rešavanje ovog problema koristeći SDP kao sledeće: (vodimo OOB „Odobravanje – SharePoint 2010” tok posla, na primer)

 1. Ručno menjanje datoteke pravila

  • Otvorite SDP i idite na Lokaciju objekte > Sve datoteke > _catalogs > wfpub > odobravanjeSharePoint 2010 koristeći okno „Navigacija” sa leve strane. (za kopirani tok posla Objekti lokacije > Sve datoteke > tokova posla > {ime toka posla}

  • Otvorite ReviewApproval_ {LanguageID}.xoml.rules (za engleski izgradite LanguageID je 1033) pomoću programa "Beležnica". (za kopirani tok posla otvorite datoteku.xoml.rules {ime toka posla})

  • Pretraživanje 1900 01 01 i zamenite ga 0001 01 01 i sačuvate.

  • Ponovo objavite toka posla.

 1. Promena izjavu „Ako”

  • Otvorite SDP i učitavanje odobravanjeSharePoint 2010 tok posla da biste uredili.

  • Kliknite na dugme proces odobravanja u dizajneru toka posla

  • Kliknite na dugme promeni ponašanje kompletna proces zadatka

  • Pronalaženje „Ako je” izjava koristimo za početno krajnji datum poređenja u Kada je zadatak proces počinje ploče (ako parametar: jednako je krajnji rok za sve zadatke 31/12/1899 4:00:00 PM)

  • Kreiranje novog niske tipa kao što su „InitialDueDateString” i dodela parametar: krajnji rok za sve zadatke u InitialDueDateString (odnosno postavljanje promenljive: InitialDueDateString za parametar: krajnji rok za sve zadatke) pre nego što izjavu „Ako”.

  • Promena instrukcija „If” da „ako promenljive: InitialDueDateString jednako 1/1/0001 12:00:00 AM”

  • Sada vidimo da Nijedna krajnji datum kada ne postavite u krajnji datum u vreme početka toka posla. Slične logike se mogu primeniti na druge oblasti logike toka posla.

Korisnici mogu da rešite ovaj problem, ali još jedan način po potrebi pomoću druge radnje/uslov ili promenljive.

Vrh stranice

SharePoint Server 2010 Core (jezik određene)

Odobravanje istočnoazijski grupa

Prilikom Mos 2007 istočnoazijski verziju Mos 2010, u levom oknu za navigaciju prilagođene PersonalFolder.aspx se ne prikazuje ispravno.

Za rešavanje ovog problema, administrator treba da ažurirate „EawfDocLib.master” stranice pomoću programa SharePoint Designer.

Vrh stranice

SharePoint Workspace

SharePoint Workspace 2010 Veb usluga

Kada korisnik kreira novi radni prostor deljenje fascikli u operativnom sistemu Windows Vista, Windows Explorer će pokrenuti, ali ne prikazuje na traci zadataka Deljenje fascikli .

Ovo kreira zbunjenost o tome kako da biste delili fasciklu pomoću SharePoint radni prostor. Ponovo pokrenete računar treba da rešite problem.

Dolazi do neusaglašenosti stavke liste.

Kada neusaglašenost nastaje jer stavke liste se dodaje na SharePoint lokaciji (server) i iste stavke liste se uređivati u programu SharePoint workspace (klijent), i imate polja koja treba da budu jedinstvene, ali bude isti, korisnik dobija 3 opcije u programu SharePoint Workspace. 3 opcije su:

 1. Popravka sistema SharePoint Workspace stavke

 2. Zadrži kopiju na serveru

 3. Zadrži obe

U ovom scenariju držanje oba smisla jer oba držanje Otklanjanje neusaglašenosti.

Napomene: 

 • U suprotnom scenario gde je kreiran u programu SharePoint Workspace (klijent) do stavke i uređivati na SharePoint lokaciji (server), korisnik je obezbeđen sa 2 opcije u programu SharePoint Workspace. 2 opcije su:

 • Pošto držanje obe kopije ne zaista reši problem, korisnik treba da ili izmena stavke u programu SharePoint Workspace ili zadržite kopiju na serveru, što u suštini briše stavke SharePoint radni prostor. Bilo bi trebalo da otklonite neusaglašenosti.

 1. Uredi/popravka stavke

 2. Brisanje stavke (čuva kopiju na serveru)

Veb usluga izmena ključa registratora i Veb usluge ograničenja

Office SharePoint Workspace 2010 pruža Veb usluge koji su kompatibilni sa Veb usluge koje su dostupne u Groove 2007. Postoje tri značajne promene: lokacija tastere u registratoru promenjena.

LocalRequestKey i LocalResponseKey su šifrovani pomoću DPAPI CurrentUser šifrovanja.

Postoji Veb usluge pristup alatkama podataka u radnim prostorima 2010. Pristup Groove 2007 kompatibilne radni prostori ostaje nepromenjen iz programa access je dostupan u Groove 2007 SP1.

Promena ključa registratora

U programu SharePoint Workspace 2010, sve Veb usluge ključevi su na sledećoj lokaciji u registratoru:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Groove\WebServices

Ovi tasteri su:

 • GrooveHTTPDesiredPort

 • GrooveHTTPPort

 • GrooveLocalHTTPPort

 • GrooveLocalHTTPServerPID

 • LocalRequestKey

 • LocalResponseKey

Svrha ove tastere se nije promenila iz Groove 2007. Pogledajte na Groove Web Services Reference za projektante za više informacija.

Kako biste dobili vrednosti niske za LocalRequestKey i LocalResponseKey, treba da pozovete metod uklonite njegovu zaštitu. Na primer:

Microsoft.Win32.RegistryKey grooveWebServicesRegKey =

Microsoft.Win32.Registry.CurrentUser.OpenSubKey)

„Software\\Microsoft\\Office\\Groove\\WebServices”);

Ako (grooveWebServicesRegKey! = "null")

{

keyValue = grooveWebServicesRegKey.
GetValue("LocalRequestKey");

Ako (keyValue! = "null")

{

bajt [] unprotectedData = ProtectedData.
Unprotect((byte[]) keyValue, "null", DataProtectionScope.CurrentUser);

niska localRequestKey =
Encoding.Unicode.GetString(unprotectedData);

Vratite localRequestKey;

}

}

Kako biste pozvali metod uklonite njegovu zaštitu, morate da biste dodali referencu na System.Security u projektu C# i dodajte sledeći red C# datoteku:

Korišćenje System.Security.Cryptography;

Metod Unicode GetString nalazi u biblioteci System.Text.

Veb usluge programa Access 2010 Groove radni prostori

Možete da koristite bilo koje GrooveSpaces operacije sa 2010 radnog prostora.

Iako operaciju GrooveSpaces.Read daje URL za uslugu GrooveTools, ne može da izvrši sve operacije na 2010 radnog prostora sa uslugom GrooveTools, GrooveCalendar, GrooveForms2 ili GrooveFilesBase64. Radni prostori 2010 trenutno imate broj glavne verzije Space.Version 19, ali to može promeniti u toku razvoja.

Napomena: Ako GrooveTools.ReadAvailableTools na radni prostor za 2010, daje praznu listu jer nema alatke koje možete da dodate. Operacija GrooveSpaces.Create kreira Groove 2007 kompatibilne radnog prostora.

Web Services pristup SharePoint radni prostori

Da biste pročitali SharePoint radni prostori sa GrooveSpaces.Read, mora da navedete sledeće SpaceType:

„urn:groove.net:Groove.Core.Tools.System.TelespaceTypes.SiteClient”.

Samo operacija koje mogu da izvršavaju na SharePoint radnog prostora pomoću Veb usluge su:

 • GrooveSpaces.ReadSpace

 • GrooveSpaces.Delete

 • GrooveSpaces.UpdateUnreadMarks

 • GrooveLocal.View

Sve ostale operacije su nevažeće. U aplikaciji ne bi trebalo da pozovete bilo koje druge operacije pomoću SharePoint radni prostor. SharePoint radni prostori trenutno imate broj glavne verzije Space.Version 18, ali to može promeniti u toku razvoja.

Web Services pristup deljenim fasciklama

Pristup deljenim fasciklama ostaje nepromenjen iz programa access je dostupan u Groove 2007 SP1 za deljenje datoteka Groove radnim prostorima. Deljene fascikle trenutno imate Space.Version glavnu verziju 18, ali to može promeniti u toku razvoja.

Druge Web Services beležaka

GrooveProperties.Read vraća broj glavne verzije od 14 za SharePoint Workspace 2010.

Hitne ispravke na Groove 2007 pruža dodatne operacije Web Services kao Groove Web Services verzija 2.1. Ove dodatne operacije nisu dostupne u programu SharePoint Workspace 2010. Software Development Kit je dostupan sa ovom Beta verziju. Da sadrži Groove Web Services dokumentaciju, uzorci i datoteke definicija WSDL.

Office Communicator integracija

Ako Office Communicator je instalirana i pokrenuta, ali korisnik niste prijavljeni u, kada dvaput kliknite na kontakt u programu SharePoint Workspace ništa ne događa.

Očekivanja je da se prozor trenutnih poruka programa Office Communicator otvara kao što je slučaj kada je korisnik prijavljen. Sledeći primer opisuje na očekivani način:

Kada je instaliran Office Communicator, pokrenut i je korisnik prijavljen, kada dvaput kliknite na kontakt u programu SharePoint Workspace, za Office Communicator trenutnih poruka otvoriće se prozor. Kada Office Communicator je instalirana i nije pokrenuta, dvaput kliknite na kontakt u programu SharePoint Workspace otvara SharePoint Workspace poruku.

Da biste rešili problem prozora ne otvara kada dvaput kliknite na kontakt u programu SharePoint Workspace, ili prijavljivanje u program Office Communicator da otvorite Office Communicator trenutne poruke ili izlaz iz programa Office Communicator da biste otvorili SharePoint Workspace poruku.

Ako Office Communicator je instalirana i pokrenuta, ali korisnik niste prijavljeni u, kada dvaput kliknite na kontakt u programu SharePoint Workspace ništa ne događa.

Očekivanja je da se prozor trenutnih poruka programa Office Communicator otvara kao što je slučaj kada je korisnik prijavljen. Sledeći primer opisuje na očekivani način:

 • Kada je instaliran Office Communicator, pokrenut i je korisnik prijavljen, kada dvaput kliknite na kontakt u programu SharePoint Workspace, za Office Communicator trenutnih poruka otvoriće se prozor.

 • Kada Office Communicator je instalirana i nije pokrenuta, dvaput kliknite na kontakt u programu SharePoint Workspace otvara SharePoint Workspace poruku.

Da biste rešili problem prozora ne otvara kada dvaput kliknite na kontakt u programu SharePoint Workspace, ili prijavljivanje u program Office Communicator da otvorite Office Communicator trenutne poruke ili izlaz iz programa Office Communicator da biste otvorili SharePoint Workspace poruku.

Zastareli Groove 2007 prilagođene alatke

Nije moguće ažurirati dizajna prilagođene alatke za obrasce u programu SharePoint Workspace 2010

Prilagođene alatke za kreiran pomoću obrasce Groove 2007 ili alatke za InfoPath obrasci se mogu koristiti u Microsoft SharePoint Workspace 2010. Međutim, pristup dizajner u ove alatke je onemogućena u ovom izdanju softver. Ako treba da ažurirate dizajna u jednu od ove alatke, ove ispravke mora da se postigne tako što ćete člana radnog prostora koji i dalje radi Groove 2007. Pored toga, ovaj član morate imati dizajnera pristup, što je obično dostupni za menadžere. Kada Groove 2007 člana objavljuje ažurirani dizajna, svih članova radnog prostora će moći da koristite ažurirani dizajna.

Sinhronizovanje liste

Sinhronizovanje biblioteke/listu nakon dodavanja kolone za pronalaženje neće uspeti da sinhronizujete.

Podrazumevano, sistema SharePoint server ograničavanja podešen da biste ograničili 8 kolone za pronalaženje. Biblioteke dokumenata već imate 4 ili 5 kolona za pronalaženje podrazumevano, tako da dodavanje previše kolona za pronalaženje u biblioteku će uzrokovati sinhronizaciju otkazivanje.

Zaobilaženje.

Kada korisnik vodi na lokaciji van mreže, a korisnik nema dozvole koje im omogućavaju da dodate nove stavke ili izmenite postojeće stavke, korisnik će videti o grešci koja pokazuje tako, ali se ne govori kako da rešite problem.

Scenario je na sledeći način:

 1. Korisnik izabere sinhronizujete sa SharePoint radnog prostora sa SharePoint lokacije za koju je korisnik nema dozvole za dodavanje/izmena.

 2. Kada na lokaciji van mreže, korisnik kreira novu stavku liste u jednom od liste.

 3. Kada korisnik sinhronizuje, kartica " Otklanjanje " na traci se pojavljuje.

 4. Kada korisnik pokuša da biste rešili ovaj problem, pojavljuje se dijalog koji označava da postoji problem sa dozvolama, uz opciju da ispravim grešku.

 5. Izbor opcije " Rešavanje greške " otvara stavku u režimu uređivanja. Ako korisnik zatim čuva i zatvara stavku, problem je rešen.

Korisnik ima dve opcije:

 1. Ponovo pokušajte da sinhronizujete sa odgovarajućih dozvola.

 2. Brisanje stavke su dodati na radni prostor.

Kada korisnik lokacije van mreže za server čije akreditive keširane sa na potpuno određeno ime domena a korisnik se sinhronizuje lokacije koristeći ime nekvalifikovano domena, priloge na stavkama možda neće biti sinhronizovani.

Ovo je poznat problem operativnog sistema Windows. Da biste rešili problem, ime nekvalifikovano domena za server bi trebalo da budu keširane kao i.

Kada sinhronizujete odsutnosti iz polje liste zadataka projekta, korisnika u programu SharePoint Workspace nećete moći da biste kreirali novi zadataka rezimiranja.

Kreiranje zadatka rezime na SharePoint lokaciji.

Sinhronizujete datoteke u programu OneNote

SharePoint Workspace ne može da sinhronizuje datoteke u programu OneNote.

Ako korisnik pokuša da pokrene u programu OneNote datoteku, SPW će zatražiti da biste pokrenuli sa SharePoint lokacije.

Zaobilaženje. OneNote 2010 obrade sve njene sinhronizacije u okviru aplikacije; SPW nije potrebna da biste zadržali OneNote 2010 Beležnica ažuriran.

Sinhronizovanje biblioteka dokumenata IRM

SharePoint radni prostori ne sinhronizovaće se protiv IRM biblioteke dokumenata.

Iz SPW korisnički Interfejs na IRM bi dokumenata biblioteke će biti u greške.

Zaobilaženje.

Kreirate SharePoint radni prostori

Ako korisnik izbriše SharePoint radnog prostora, a zatim brzo nakon pokušaja za ponovno kreiranje radnog prostora počevši od SharePoint lokacije u Veb pregledaču, korisnika možda ćete dobiti poruku o grešci:

Poruka o grešci mogu uključivati sledeće informacije:

Ne možete da pomerite se do izbrisane radnog prostora. Ako pokušavate da biste ponovo kreirali radni prostor koji ste upravo izbrisali, pokušajte ponovo kasnije.

Korisnici ponekad morati da sačekate neodređen iznos vremena pre nego što pokušate da ponovo kreirate radni prostor pomoću menija "Radnje" na SharePoint lokaciji u Veb pregledaču. Kao zaobilazno rešenje, korisnik može da kreira SharePoint radni prostor sa trake za pokretanje. Otvorite prozor Kreiranje SharePoint radnog prostora , a zatim unesite URL adresu SharePoint lokacije u polje lokacija .

Vrh stranice

Microsoft Visio usluge

Trenutno nema problema.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×