Microsoft OWA aplikacije za mobilne uređaje se povlače

Microsoft OWA aplikacije za mobilne uređaje, OWA za iPhone, OWA za iPad i OWA za android, biće povučena iz 2018. Sledeće usluge pružaju dodatne detalje o planovima za penziju i informacije o premeštanju svih korisnika u Outlook za iOS ili za Outlook za android. Da biste dobili detaljna uputstva za podešavanje programa Outlook za iOS i Outlook za android, idite ovde: Outlook za iOS i Android centar za pomoć.

Kakav je raspored povlačenja OWA aplikacija za mobilne uređaje?

U aprilu 2018., OWA za iPhone, OWA za iPad i OWA za Android će biti povučeni iz usluge iTunes App Store kompanije Apple i iz Google Play prodavnice.

Ako koristite OWA aplikacije za mobilne uređaje i Microsoft 365, videćete periodični poruka u aplikaciji koja vas obaveštava kada se aplikacija penzioniše. Biće vam ponuđena veza za preuzimanje aplikacije Outlook za iOS ili Outlook za Android iz prodavnica aplikacija.

15. maja 2018., OWA aplikacije za mobilne uređaje će prestati da funkcionišu. Osobe koje koriste Microsoft 365 koji pokušavaju da otvore OWA aplikacije za mobilne uređaje će biti pozdravljena porukom i vezom za preuzimanje programa Outlook za iOS ili Outlook za android.

Kako da se pripremim za promenu?

Organizacije koje koriste Microsoft 365 koji korisnici i dalje koriste OWA aplikacije za mobilne uređaje obaveštavani su putem Microsoft 365 centra za poruke. Administratori koji su primili obaveštenje centra za poruke trebalo bi da podstaknu korisnike da se prebace na Outlook za iOS ili Outlook za Android.

Microsoft 365 korisnici koji koriste OWA aplikacije za mobilne uređaje će dobiti poruku u aplikaciji i reći im da moraju da se zamene. Administratori koji su kreirali internu dokumentaciju za OWA aplikacije za mobilne uređaje trebalo bi da je ažuriraju kako bi umesto toga pokrivala Outlook za iOS i Outlook za Android.

Ako vaša organizacija koristi Exchange Server lokalno (to jest, poseduje sopstvene Exchange servere umesto da koristi Microsoft 365 ) i koristite aplikaciju za mobilne uređaje OWA, nećete primiti poruku u aplikaciji. Administrator bi trebalo da vas obavesti da će OWA aplikacije za mobilne uređaje prestati sa radom na 15 2018.

Minimalni zahtevi za Outlook za iOS i Outlook za Android

Minimalni zahtevi za Office aplikacije na iOS ili Android uređajima mogu se pronaći ovde.

Da li ću izgubiti neke funkcije kada se prebacim sa OWA aplikacije za mobilne uređaje na Outlook za iOS ili Outlook za Android?

U proteklih nekoliko godina, korporacija Microsoft se fokusirala na objavljivanje funkcija koje su potrebne klijentima u aplikacijama Outlook za iOS i Outlook za Android. Uz arhitekturu koja u potpunosti koristi tehnologiju Microsoft oblaka, Outlook nudi nesmetano korisničko iskustvo i poјačanu bezbednost.

Mnoge funkcije, uključujući pristup deljenom kalendaru ili kalendaru delegata i mogućnost prikazivanja globalnog spiska adresa, sada su uključene u Outlook aplikacije. Druge funkcije (na primer, deljeni poštanski sandučići) biće dostupne do kraja 2018. U međuvremenu, iskustvo sa programom Outlook na vebu dostupno vam je iz pregledača na mobilnom uređaju.

Kako administratori mogu da prepoznaju korisnike OWA aplikacija za mobilne uređaje putem sistema Exchange?

Exchange Server administratori mogu da koriste Exchange Management Shell za identifikaciju korisnika OWA aplikacija za mobilne uređaje tako što će pokrenuti sledeću komandu:

PS C:\windows\system32> get-mobiledevice -OWAforDevices | fl UserDisplayName,DeviceType,DeviceUserAgent,FirstSyncTime

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×