Na koje dugme da kliknem za kupovinu, preuzimanje ili korišćenje Office 2010 proizvoda?

Podrška za Office 2010 završila se 13. oktobra 2020.

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovaj članak vam pomaže da počnete da koristite Microsoft Office 2010 proizvod ako:

  • Još uvek niste kupili Office 2010, ali želite da ga kupite.

  • Želite da koristite Office Starter 2010.

Pogledajte video koji prikazuje šta ove dugmad rade:

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Office Starter 2010 je osnovna verzija sistema Office 2010 koja uključuje Word Starter i Excel Starter. Pre učitavanja na računaru, spremni ste da je koristite. Ako pokušavate da otvorite Office datoteku, ali nemate instaliran potreban softver, možete odabrati opciju za instaliranje softvera koji vam je potreban. Na primer, ako koristite Office Starter i kliknete dvaput na Microsoft PowerPoint datoteku, možda ćete želeti da preuzmete PowerPoint Viewer 2010 da biste videli prezentaciju.

U ovim situacijama, Microsoft Office 2010 vam pruža mogućnost da kupite Office 2010, da biste preuzeli prikazivač ili da biste koristili Office Starter.

Koristite sledeću tabelu da biste odlučili koju opciju da odaberete.

Ako je ovo vaša situacija...

Kliknite na ovo dugme.

Nemate Office 2010 i ne zanimaju vas Office Starter 2010.

Noj.    Bićete poslati na Veb lokaciju na mreži da biste kupili kupovinu. Uverite se da je računar povezan sa Internetom pre nego što kliknete na ovo dugme.

Pokušavate da vidite Microsoft PowerPoint prezentaciju.

Imali.    Bićete poslati na Veb lokaciju na kojoj možete da preuzmete PowerPoint Viewer 2010. Uz prikazivač možete da vidite prezentaciju, ali ne možete da je uredite. Ako želite da uredite prezentaciju, kupite izdanje sistema Office 2010 kao što je Home and student, što uključuje PowerPoint 2010.

Želite da radite sa osnovnim dokumentima i unakrsnim tabelama koristeći Office Starter 2010.

Treba.    Počinje montaža Office Starter i otvara se Word Starter. Odmah možete da počnete da koristite Microsoft Excel Starter 2010 i Microsoft Word Starter 2010.

Kada zatvorite Office Starter programe, možete ponovo da ih pronađete tako što ćete otići na Windows Start meni, izabrati stavku Svi programi i izabrati stavku Microsoft Office Starter.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×