Nabavite više pomoću Microsoft 365 grupa u programu Outlook

Ako vaš tim koristi spiskove distribucije, deljenje datoteka i Kolaborativno korišćenje beležaka da bi se stvari učinile, volećete Microsoft 365 grupe u Outlook. Microsoft 365 grupe je snažna i produktivna platforma koja spaja razgovore i kalendare iz Outlook, datoteka iz SharePoint, zadataka iz Planner i deljene OneNote beležnice u jedan prostor za saradnju za vaš tim.

Kada izvršite grupu, sve e-poruke i pozivnice za sastanke šalju se direktno u prijemno poštansko sanduče. Ali se takođe skladište u fascikli "grupa". Ne brinite o tome da li ste slučajno izbrisali nešto ili kreirali pravilo za premeštanje pošte iz prijemnog poštanskog sandučeta u privatnu fasciklu. Izbrišite je iz prijemnog poštanskog sandučeta nakon čitanja i znate da se kopija bezbedno skladišti u fascikli za pretragu; u stvari, sve poruke od kada je grupa počelo skladište se u fascikli "grupa". Čak i ako niste član na početku, videćete kompletnu istoriju kada se pridružite.

Savet: Ako još niste počeli sa Microsoft 365 grupe, možda ćete prvo želeti da pročitate prvi koraci sa Microsoft 365 grupama u programu Outlook .

Saveti za preuzimanje najviše Microsoft 365 grupe u Outlook

 1. Korišćenje grupa kao liste distribucije    Nove e-poruke i pozivi za sastanak će doći u prijemno poštansko sanduče, a sve što pošaljete grupi biće isporučeno svima u grupi, kao i sa listom distribucije. Sve verzije Outlook ili Outlook na vebu će funkcionisati. Samo otkucajte e-adresu grupe u redu za e-poruku da biste počeli da komunicirate.

  Napomena: Kada kreirate grupu, potvrdite izbor u polju za potvrdu Pošalji sve grupne razgovore da bi svi članovi dobili kopije grupnih e-poruka u prijemnom poštanskom sandučetu.

 2. "Omiljena" grupi za brzi pristup    U Outlook, grupe koje posedujete i/ili ste član su navedene na dnu okna za navigaciju. Kliknite desnim tasterom miša na grupu i izaberite stavku Dodaj u omiljene lokacije da biste je premestili na vrh okna za navigaciju radi lakog pristupa.

  Lista omiljenih lokacija sa istaknutim dve grupe

  Dodavanje omiljenim lokacijama takođe omogućava pristup sadržaju kada ste van mreže.

 3. Nema potrebe za premeštati poruke u privatnu fasciklu    Kada izvršite grupu, sve e-poruke i pozivnice za sastanke šalju se direktno u prijemno poštansko sanduče. Ali se takođe skladište u fascikli "grupa". Ne brinite o tome da li ste slučajno izbrisali nešto ili kreirali pravilo za premeštanje pošte iz prijemnog poštanskog sandučeta u privatnu fasciklu. Izbrišite je iz prijemnog poštanskog sandučeta nakon čitanja i znate da se kopija bezbedno skladišti u fascikli za pretragu; u stvari, sve poruke od kada je grupa počelo skladište se u fascikli "grupa". Tako da čak i ako niste član na početku, videćete kompletnu istoriju kada se pridružite.

  Ako ne želite da pošta dođe u prijemno poštansko sanduče, samo Prestanite da pratite iz grupe (ali ostanite spojeni). Pošta će i dalje biti isporučena u vašu fasciklu, ali ne i prijemno poštansko sanduče.

 4. Lako planiranje grupnih sastanaka    Svaki put kada izaberete neku od vaših grupa u oknu za navigaciju, videćete traku sa specijalnim grupama na vrhu ekrana. Otvorite kalendar da biste videli sve grupne sastanke koji su zakazani za mesec. Da biste otvorili kalendar grupe u:

 5. Jednostavno deljenje datoteka sa svima u grupi     Možete lako da otpremate deljene datoteke ili priložite datoteke iz biblioteke u e-poruke. Pošto su ispravne dozvole već postavljene i primenjuju se na sve članove grupe, ne morate da upravljate dozvolama za deljene datoteke. Da biste otvorili prostor datoteke grupe na traci grupe u:

 6. Brzo pristup beležnici tima    Koristite ga za hvatanje beležaka za pregovore tima, sastanke, planove i aktivnosti. Da biste otvorili beležnicu grupe na traci grupe u:

  • Outlook izaberite stavku matična > Beležnica.

  • Outlook na vebu izaberite stavku Beležnica.

 7. Pronađite ono što tražite    Tražite sve sastanke na određenoj temi? Želite li da pronađete beleške sa braon kese iz prošlonedeljnog vikenda? Grupni razgovori, kalendar, datoteke i beležnicu mogu da se pretraћe i dozvole se automatski postavljaju tako da svi članovi grupe mogu da traže sve što traže.

 8. Budi društvena sa sviđanja i @mentions    Kao ideja člana grupe? Tako kaћeљ. To je brzo i lako (i možete da se pozdravite sa starim "+ 1"). Želite li da privućete neиiju pažnju? Koristite @mention u e-poruci i ta poruka će otići u prijemno poštansko sanduče člana grupe tako da mogu da slede.

Takođe pogledajte

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×