Pređi na glavni sadržaj
Nadogradnja sa besplatne verzije aplikacije Teams na Teams

Nadogradnja sa besplatne verzije aplikacije Teams na Teams

Šta se dobija nadogradnjom?

 • Korisnici nadograđuje na potpuno istaknutu Microsoft 365 pretplatu, Microsoft 365 Business Standard ($12,50 korisnik/mesec sa godišnjim obavezama).

 • Ceo skup funkcija u aplikaciji Teams, uključujući zakazane sastanke, kalendar, skladište za datoteke od 1 TB i napredne funkcije za administraciju.

 • Tokom nadogradnje ne dolazi do gubitaka podataka. Svi vaši timovi, ćaskanja, datoteke i dozvole biće opet tu!

 • Besplatan prilagođeni domen u trajanju od godinu dana.

  Napomena: Neophodna je ugovorna obaveza na godinu dana. Prilagođeni domen košta 12 USD godišnje nakon prve godine. Samo novi Microsoft 365 za preduzeća pretplatnici imaju pravo na to. Ograničeno na jednu besplatnu godinu i jedan korisnički domen po organizaciji. Ponuda ne može da se prenosi. Ponuda za domene važi od raspoloživosti i uslova i odredbi lokacije GoDaddy.

Šta morate da znate pre nadogradnje

 • Kada obavite nadogradnju, organizacija neće moći da se vrati na besplatnu verziju aplikacije Teams.

 • Morate da izvršite nadogradnju na novu pretplatu na Microsoft 365. Objedinjavanje timova bez Microsoft 365 pretplate na pretplatu nije podržano.

 • Kada obavite nadogradnju, to važi za celu organizaciju! Međutim, to znači da svi korisnici u vašoj organizaciji moraju da obave nadogradnju, jer mi ne podržavamo kombinaciju plaćenih i besplatnih korisnika..

 • Tokom nadogradnje ćete registrovati imena domena za organizaciju. To može da bude prilagođeni domen koji već posedujete, a možete i da ga kupite (kao contoso.com) ili da koristite privremeni domen koji obezbeđuje korporacija Microsoft (kao što je contoso.onmicrosoft.com).

 • Nakon nadogradnje, sve adrese za prijavljivanje u organizaciji moraju da se podudaraju sa imenom novog domena. Moraćete da ažurirate e-adrese koje se ne podudaraju sa imenom domena da bi ti korisnici koristili kompletne verzije timova i Microsoft 365.

Obavite nadogradnju za svoju organizaciju

Napomena: Morate da obavite nadogradnju za sve korisnike u organizaciji. Ako postoje korisnici za koje ne želite da obavite nadogradnju, premestite ih pre nego što započnete samu nadogradnju.

 1. Kada budete spremni, kliknite ovde da biste započeli proces nadogradnje.

 2. Pratite uputstva za kupovinu licenci i prijavite ime domena za svoju organizaciju.

Završite nadogradnju za svoju organizaciju

Nakon nadogradnje org, ažurirajte akreditive svakog člana na Microsoft 365 akreditivi tako da mogu da koriste kompletnu verziju timova i sve Microsoft 365 uslugama. Uputstva potražite u odeljku Za administratore koji obavljaju nadogradnju iz besplatne verzije aplikacije Teams u plaćenu pretplatu.

Tražite druge planove?

Ako želite da nadogradite timove besplatnu organizaciju na drugačiji plan, na primer Business Essentials ili Office 365 Enterprise E3, uradite sledeće:

 1. Izvršite nadogradnju na Business Premium pomoću uputstava na ovoj stranici u okviru nadogradnje org.

 2. Prijavite se na portal administracije nakon dovršavanja procesa nadogradnje i prati uputstva u okviru " Prebaci se na neki drugo Microsoft 365" plan

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×