Najčešća pitanja o aplikaciji Sway – pomoć za administratore

Najčešća pitanja o aplikaciji Sway – pomoć za administratore

Sway jeMicrosoft 365 aplikacija koja pomaže vama i vašim kolegama da izrazite ideje pomoću interaktivne podloge zasnovane na vebu. Dizajn aplikacije Sway vam omogućava da brzo i lako kreirate profesionalne, interaktivne i vizuelno atraktivne dizajne iz slika, teksta, dokumenata, video zapisa, mapa i još mnogo toga. Možete i da izmenite rezultate da biste dobili jedinstveni izgled i doživljaj koji želite. Sway vašim kreacijama daje sjajan izgled u svakom pregledaču i možete da ga delite sa korisnicima i kolegama tako što ćete im jednostavno poslati vezu.

Ovaj članak daje odgovore na pitanja koja se često postavljaju administratorima o aplikaciji Sway. Pogledajte Najčešća pitanja o aplikaciji Sway za informacije o krajnjem korisniku.

Koje administratorske kontrole postoje za Sway?

Kao administrator, imate kontrolu nad time kako se Sway platna prave i prikazuju u organizaciji. Možete da omogućite ili onemogućite Sway za pojedinačne korisnike, omogućite ili blokirate koje izvore sadržaja mogu da se nalaze u Sway, omogućite ili onemogućite spoljašnje deljenje Sway za osobe u organizaciji i omogućite ili onemogućite osobe i bezbednosne grupe za osobe u organizaciji.

Dodatne detalje potražite u članku Postavke administratora za Sway.

Koja je razlika između potrošačke verzije Sway i Sway za Microsoft 365 ?

Iskustvo kreiranja Sway izgleda isto ako ste prijavljeni pomoću Microsoft naloga iliMicrosoft 365 poslovnog ili školskog naloga. Sway je vaš digitalni pomoćnik za dizajniranje, bez obzira na to kako ga koristite. Međutim, postoje neke razlike uključujući Premium funkcije kada se prijavite pomoćuMicrosoft 365 poslovnog ili školskog naloga:

  • Izvori sadržaja na kartici "Umetanje" prilagođeni su za Microsoft 365 komercijalnih korisnika.

  • Drugi ljudi u vašoj organizaciji podrazumevano mogu samo da prikažu Sway platna.

  • Ugrađene opcije deljenja su napravljene za Microsoft 365 komercijalne upotrebe.

  • Microsoft 365 globalni administratori mogu da kontrolišu Uključivanje ili isključivanje Sway za pojedinačne korisnike, kao i onemogućavanje spoljnog deljenja Sway za osobe u organizaciji.

  • Mogućnost dodavanje zaštite lozinkom u Sway platna.

  • Mogućnost dodavanja sadržaja u Sway.

  • Mogućnost uklanjanja Sway informativnog podnožja.

  • Mogućnost dodavanja logotipa Sway naslovu.

  • Mogućnost prikaza napredne analitike.

Kako moja Microsoft 365 pretplata i licenca funkcionišu sa Sway ?

Sway je dostupan u mnogim planovima za Microsoft 365. Pogledajte planove i informacije o licenciranju na dostupnim licencama za Microsoft 365. Kako bi Sway bio dostupan za korisnika, licenca za Sway se mora dodeliti tom korisniku i Sway plan usluge za tu licencu se mora omogućiti.

Gde se podaci skladište u aplikaciji Sway?

Sway podaci se čuvaju na platformi Azure, u američkim centrima za podatke, i pružaju podršku centrima za podatke širom sveta. Sway platna ne utiču na kvotu skladištenja za OneDrive for Business.

Gde se podaci skladište u usluzi Sway ako usluzi Sway pristupim kroz drugu uslugu na mreži?

Čak i ako možete da pristupite usluzi Sway kroz drugu uslugu na mreži, podaci koje navedete kroz upotrebu usluge Sway i dalje se skladište u usluzi Azure u SAD.

Koju kategoriju usaglašenosti Sway ispunjava?

Sway ispunjava usaglašenost kategorije C. Više informacija potražite u odeljku centar za pouzdanost Microsoft 365.

Na koji način Sway bezbedno skladišti i koristi moje podatke?

Kao klijent Microsoft 365, posedujete i kontrolišete podatke. Microsoft ne koristi vaše podatke u druge svrhe osim za pružanje usluge za koju ste se pretplatili. Kao dobavljač usluge, ne skeniramo e-poštu, dokumente ni Sway platna u reklamne svrhe ili svrhe koje nisu vezane za uslugu. Pogledajte više informacija o informacijama o srodnim i bezbednosnim informacijama u Microsoft 365 centru za pouzdanost. Sway prati ista uputstva/principi kao Microsoft 365 centar za pouzdanost.

Da li Sway podržava šifrovanje podataka?

Sway trenutno podržava šifrovanje u usluzi Flight Via https i šifrovanje na odmoru.

Da li Sway podržava funkcije za zaštitu informaciju kao što su e-otkrivanje i DLP?

Sway trenutno podržava eDiscovery.  Uticaj ne podržava DLP.

Koje kontrole privatnosti postoje u aplikaciji Sway?

Kontrole privatnosti su podrazumevano omogućene za sve klijente aplikacije Sway i možete da isključite i uključite funkcije koje utiču na privatnost kako biste zadovoljili potrebe organizacije. Sway postavlja podrazumevani nivo deljenja za sva nova Sway platna na postavku Moja organizacija. Ovim se obezbeđuje da gledaoci moraju da budu prijavljeni pomoću akreditiva iz vaše organizacije da bi prikazali Sway. Administratori dodatno mogu da onemoguće spoljno deljenje na nivou organizacije, tako da korisnici mogu isključivo da dele Sway platna koja prava sa osobama iz svoje organizacije. Pogledajte Postavke administratora za Sway.

Gde mogu da dobijem informacije o podršci i saznam više o aplikaciji Sway?

Informacije o podršci za Sway možete dobiti od Office podrške. Takođe možete da pronađete dodatnu pomoć u Microsoft 365 zajednici. Pogledajte ovaj članak u Microsoft bazi znanja u vezi sa Sway pločicom koja se čak i nakon onemogućavanja pojavljuje u pokretanju aplikacija.

Pogledajte i ove druge teme o aplikaciji Sway za više informacija:

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×