Najčešća pitanja za Outlook za iOS i android

Nabavite brze odgovore na najčešća pitanja o korišćenju programa Outlook za iOS i android.

Da biste razmenili poruke sa agentom za podršku iz aplikacije, otvorite Outlook mobilni telefon i idite na postavke > pomoći & povratne informacije > obratite se podršci. Više detalja potražite u članku Preuzimanje pomoći u aplikaciji Outlook Mobilu.

Savet:  Kliknite ovde za najčešća pitanja o Outlook temama za mobilne uređaje kao što su Postavke, fokusirano Prijemno sanduče, obaveštenja & zvukovei Kalendar.

Gde da preuzmem Outlook aplikaciju za mobilne uređaje?

Otvorite Google Play prodavnicu (Android) ili skladište aplikacija (iOS) i potražite stavku "Microsoft Outlook". Dodirnite Instaliraj.

Ako ste već na mobilnom uređaju, kliknite na neku od dolenavedenih veza:

Napomena: Ako vaš mobilni uređaj nije kompatibilan sa Outlook aplikacijom za mobilne uređaje, možete da podesite e-poštu pomoću ugrađene aplikacije uređaja.

Ko je moj dobavljač e-pošte?

Tip 

nalog

Opis 

Outlook.com

Nalozi koji se zavrљavaju sa @outlook. com, @hotmail. com, @msn. com, @live. com, prilagođenim domenima koji se nalaze na Outlook.com ili u međunarodnim domenima kao što je @outlook. co.uk.

Gmail

Google usluga e-pošte. Za postavke gmail servera pogledajte članak Prvi koraci uz IMAP i POP3.

Yahoo! Pošta

Yahoo! usluga e-pošte. Za Yahoo! postavke servera, pogledajte članak Postavke IMAP servera za Yahoo! Mail ili pop server postavke za Yahoo Mail.

iCloud

Apple usluga e-pošte. iCloud ne podržava POP. Pogledajte Postavke servera pošte za iCloud klijente.

Microsoft 365

Poslovni ili školski nalog e-pošte koji Microsoft 365 za preduzeća. Nalozi mogu da se završe u @yourdomain. onmicrosoft.com, @yourdomain. com, @yourschool. Edu itd. Ako niste sigurni, obratite se administratoru za nalog e-pošte. Postavke pop i IMAP naloga.

Exchange 

nalog

Poslovni ili školski nalog e-pošte koji je host Exchange. Ovo su prilagođeni domeni u programu Exchange i mogu da se završe u @yourdomain. com ili @yourschool. Edu.

Ako organizacija koristi Outlook Web App ili Outlook na vebu, možete pokušati da proverite da li su postavke servera na pop i IMAP postavkama naloga. Ako imate pitanja, zamolite administratora naloga.

POP ili IMAP

POP ili IMAP su protokoli e-pošte korišćeni za preuzimanje e-pošte na uređaj. Sa POP i IMAP, samo će se e-pošta sinhronizovati. Ne kalendar ili kontakti.

Obratite se dobavljaču e-pošte ili administratoru ako niste sigurni da li treba da koristite POP ili IMAP. Potvrdite Veb lokaciju ili pozovite dobavljača e-pošte i koristite ovaj korisni vodič da biste dobili postavke servera koje su vam potrebne.

Koji tip naloga e-pošte imam?

Niste sigurni koji tip naloga imate? Obratite se dobavljaču e-pošte. Ako već imate nalog e-pošte koji pokušavate da dodate na uređaj na PC ili Mac računaru pomoću programa Outlook, isprobajte ovo.

 1. Na PC ili Mac mestu gde ste instalirali Outlook, otvorite Outlook izaberite stavke> Info> postavkama naloga.

 2. U prozoru Postavke naloga pogledajte kolonu tip da biste videli kakav tip naloga ima.

Šta su to postavke servera e-pošte?

Postavke servera e-pošte za najpopularnije dobavljače možete lako da pronađete na mreži tako što ćete potražiti Veb. Vaš dobavljač e-pošte ili domaćin možda su dostupni ove informacije. Ako neće, moraćete da ih zamolite za ove informacije da biste podesili e-poštu na mobilnom uređaju.

Pogledajte Postavke servera koje želite da zatražite od dobavljača usluga e-pošte za koristan Vodič za šta da tražite.

Postavke servera za Microsoft 365 za preduzeća

 • Koristite outlook.office365.com za dolazne postavke servera.

 • Koristite smtp.office365.com za odlazne postavke servera.

 • Odlazni SMTP port 587.

Postavke servera za Outlook.com

 • Korišćenje EAS.Outlook.com za server
  dolazne pošte ш.

  Napomena: Za Outlook.com IMAP ili POP naloge,
  koristite IMAP-mail.Outlook.com za imap i pop-mail.Outlook.com za pop.

 • Koristite smtp-mail.outlook.com za odlazne postavke SMTP servera.

 • Dolazni port 993 za IMAP ili 995 za pop.

Kako da promenim lozinku?

Ne možete da promenite lozinku e-pošte iz aplikacije za e-poštu. Da biste promenili lozinku za nalog e-pošte, pristupite e-pošti u Internet pregledaču. Kada se prijavite, moći ćete da promenite lozinku. Opcija "Promeni lozinku" će se verovatno nalaziti u okviru postavki naloga ili profila.

 1. Prijavite se na nalog e-pošte sa veba.

  Napomena: Na primer, ako imate @hotmail. com nalog, posetite outlook.com

 2. Potražite u odeljku postavke profila ili postavkama naloga.

 3. Promenite lozinku.

 4. Outlook aplikacija za mobilne uređaje će otkriti promenu i bićete upitani da se ponovo prijavite pomoću nove lozinke.

  Napomena: Možete i da izbrišete i ponovo dodate nalog e-pošte ako imate problema sa ažuriranjem.

  Ako promenite lozinku naloga e-pošte koji je ujedno i Microsoft nalog, možda ćete morati da se ponovo prijavite u druge Microsoft aplikacije i veb sajtove.

Mogu li da dodam POP nalog u Outlook?

Iako trenutno ne podržavamo POP naloge, možete da zaobiđete ovaj problem tako što ćete dodati POP nalog u Outlook.com nalog, a zatim podesiti Outlook.com nalog uz aplikaciju. Uputstva potražite u članku Podešavanje pop naloga e-pošte u programu Outlook za iOS ili Android i pop i pop i IMAP postavke naloga.

Kako se uvozi kalendar POP naloga u programu Outlook za računare u Outlook mobilni?

Ako koristite lokalni kalendar u programu Outlook za računare na RAČUNARU (tj. sa POP nalogom e-pošte), možete da izvezete kalendar i sinhronizujete ga sa telefonom pomoću Outlook.com naloga. Uputstva potražite u članku Deljenje Outlook kalendara na Outlook.com.

Kada ispratite korake za čuvanje i uvoz kalendara, jednostavno dodajte Outlook.com nalog u aplikaciju Outlook za iOS ili Android. Više informacija potražite u temi Podešavanje POP naloga e-pošte u aplikaciji Outlook za iOS ili Android.

Kako da uvezem moje POP kontakte u programu Outlook za računare u Outlook mobilni?

Ako ste kontakte dodali lokalno u programu Outlook za računare na računaru, kao što su oni povezani sa POP nalogom, možete da ih izvezete i sinhronizujete sa telefonom pomoću Outlook.com naloga.

 1. Kreirajte novi Outlook.com nalog ili se prijavite na postojeći nalog ovde.

 2. Izaberite pokretanje aplikacija u gornjem levom uglu, a zatim stavku Osobe.

  Osobe

 3. Izaberite stavku Započni uvoz u okviru Uvezi kontakte.

 4. Izaberite svoju verziju programa Outlook na sledećem ekranu i sledi uputstva da biste kopirali lokalne kontakte na Outlook.com nalog iz programa Outlook za računare na RAČUNARU.

 5. Kada uvezete kontakte u Outlook.com, jednostavno dodajte Outlook.com nalog u aplikaciju Outlook za iOS ili Android. Više informacija potražite u temi Podešavanje POP naloga e-pošte u aplikaciji Outlook za iOS ili Android.

Kako da sačuvam Outlook kontakte u podrazumevanoj aplikaciji za kontakte na iOS i android?

Dok u potpunosti možete da upravljate kontaktima u programu Outlook, možete da sačuvate i kontakte u podrazumevanoj aplikaciji za kontakte na iOS i android. To vam omogućava da lako vidite ime kontakta kada primite poziv ili tekstualnu poruku od njih i prikažete sve njihove kontakt informacije direktno u ugrađenoj aplikaciji kontakti.

Zbog osnovnih mogućnosti iOS i Android-a, kako se ovo funkcioniše, razlikuje se po platformi.

 • Na iOS programu Outlook omogućava kontakt informacije iz programa Outlook na telefon. Svi novi kontakti i promene treba da se unesu u Outlook aplikaciju, a ove promene mogu da se izvezu u ugrađenu aplikaciju kontakti i usluge e-pošte. Napomena, trebalo bi da izbegnete uređivanje u aplikaciji "Kontakti". Uređivanje napravljene u aplikaciji kontakti neće se sinhronizovati nazad u Outlook ili usluzi e-pošte, kao i sledeći put kada se Outlook sinhronizuje sa aplikacijom kontakti.

 • Na Android uređaju Outlook je u stanju da se u potpunosti sinhronizuje sa aplikacijom kontakti. Stoga, korisnici mogu da odaberu da dodaju nove kontakte ili izvrše promene u Outlook aplikaciji ili pomoću ugrađene aplikacije kontakti na Android uređaju. Promene napravljene na bilo kojoj lokaciji sinhronizovaće se sa uslugom e-pošte.

Da biste sačuvali kontakte u lokalnoj aplikaciji na iOS (uključujući ID pozivaoca), idite na nalog u okviru Postavke i dodirnite stavku Sačuvaj kontakte.

Da biste omogućili sinhronizaciju kompletne veze na Android uređaju, idite na nalog u okviru Postavke i dodirnite stavku Sinhronizovanje kontakata.

Ako kasnije želite da uklonite kontakte, možete da preklopite prekidač u programu Outlook i da budu uklonjeni iz ugrađene aplikacije kontakti na telefonu.

Kako da dodam ili uređujem kontakte u programu Outlook?

Outlook za iOS i Android vam omogućava da dodate i uredite kontakte za Outlook.com i Microsoft 365 naloge.

 1. Da biste kreirali novi kontakt u programu Outlook za iOS, dodirnite traku za pretragu pored dna ekrana.

  pretraga

 2. Dodirnite stavku Kreiraj +.

Možete i da dodate novi kontakt direktno iz poruke ili događaja tako što ćete dodirnuti ime osobe, a zatim dodirnuti stavku Dodaj kontakt.

Kada dodate kontakt, možete da uredite informacije tako što ćete otvoriti kontakt i dodirnuti dugme Uredi . Sve promene napravljene u programu Outlook za iOS i Android biće sinhronizovane i dostupne u svim verzijama programa Outlook.

Mogu li da dodam fotografije ili Avatare Outlook kontakata u podrazumevanu aplikaciju za kontakte na telefonu?

Mogućnost izvoza Avatara u izvornu aplikaciju telefona trenutno nije podržana na iOS uređajima.

Za Android uređaje možete da sinhronizujete avatara sa izvornom aplikacijom kontakti koja je obezbeđena da je Sinhronizacija kontakata uključena u Outlook postavkama.

Napomena: Potrebno je da budete povezani sa Wi-Fi mrežama i priključeni na kompresor da biste pokrenuli sinhronizaciju.

Kako da dobijem pomoć u aplikaciji Outlook?

Outlook aplikacija za mobilne uređaje se isporučuje sa ugrađenom podrškom gde lako možete da pretražite temu pomoći koja vam je potrebna ili da započnete razgovor sa agentom za podršku.

U aplikaciji Outlook idite na postavke> pomoć za & povratne informacije. Ako su vam potrebni detalji o tome, pogledajte članak pronalaženje pomoći za Outlook za iOS i Android.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×