Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Postoji mnogo načina za efikasno organizovanje preduzeća i upravljanje poslovanjem u Teams. Sačinjeli smo neke od naših omiljenih saveta koji će vam pomoći da efikasnije Teams koristite, od podelili vaše preduzeće na manje grupe.

Efikasno korišćenje grupa

Rad je saradnja kada smo svi zajedno. Mislimo da je organizovanje osoba u zasebne grupne ćaskanje sjajan način za sortiranje ljudi u vašoj organizaciji. Na primer, možete da kreirate grupu samo za prodajni tim kako biste im pomogli da upravljaju potencijalnim klijentima i komuniciraju jedan sa drugim. Možete da napravite i jednu veliku grupu za hoststvo celog preduzeća. To je naročito korisno za objave širom preduzeća ili ako treba da ih sve ažurirate jednom porukom. Više informacija o tome kasnije...

Kačenje grupa i ćaskanja

Želite da pazite na određeno ćaskanje? Zakačite bilo koju grupu ili ćaskanje na vrh liste ćaskanja, tako da više nikada ne gubite praćenje toga. To je takođe sjajan način da ostanete blizu grupa i ćaskanja sa vama. 

Uradite više sa ćaskanjem

Postoji mnogo stvari koje možete da uradite u ćaskaju da bi vaše radno mesto radilo nesmetano i efikasno. Na primer, da li ste znali da možete da privučete pažnju kolege u Teams korišćenjem @mentions. Samo otkucajte "@" praćeno njihovim imenom i bićete obavešteni u feedu o aktivnostima da ste ih spomenuli u poruci. Možete da koristite i više @mentions u jednoj poruci ćaskanja da biste privukli pažnju više osoba u isto vreme.

Stilite poruke tako što će koristiti ugrađene opcije oblikovanja. To je sjajno ako želite da dodate naglašavanja u bilo koju poruku ili da ostavite veliku objavu celoj grupi. Isprobajte tako što Format button in Teams stavku Oblikovanje ispod polja za sastavljanje.

Oblikovanje ćaskanja

Možete da radite sve vrste stvari kao što su pravljenje naslova, isticanje kodova boja, pa čak i da kreirate cele tabele baš iz poruke ćaskanja.

Savet: Pritiskom na taster Enter u okviru za sastavljanje podrazumevano će se poslati poruka, dok će kombinacija tastera Shift+Enter umetnuti prelom reda. Međutim, kada se okvir za sastavljanje razvije, pritiskom na taster Enter uvek se umeće prelom reda, pa ćete morati da pritisnete dugme Pošalji Dugme "Pošalji" za slanje poruke.

Planiranje periodičnih sastanaka

Ako treba redovno da se sastajete sa istom osobom ili grupom, zašto ne biste probali da zakažete periodični sastanak sa njima. Kada odete na kreiranjenovog sastanka, moći ćete da podesite da se ponavlja svakog dana, sedmice ili da podesite sopstveno prilagođeno ponavljanje.

Korisna stvar koju treba znati o periodičnim sastancima jeste da će, bez obzira na to koliko puta se oni odvijali, uvek koristiti isto ćaskanje sa sastankom. To znači da ćete uvek moći da se vratite na prethodne beleške i poruke ćaskanja iz prethodnih pojavljivanja sastanka.

Srodne veze

Kreiranje grupnog ćaskanja

Koristite @ pominjanja da biste privucili nečiju pažnju

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×