Nalozi u sistemu Office

Nalog koji koristite u sistemu Office može biti novi ili postojeći Microsoft nalog ili nalog koji vam je dodelio vaš posao ili škola. Mnogi ljudi imaju oba tipa. Koju koristite zavisi od toga šta pokušavate da uradite, ali u većini slučajeva vam je potreban nalog za:

  • Instalirate i aktivirate Office   Uz mnoge novije verzije sistema Office, vaš nalog pokazuje kome pripada Office licenca. Ovaj nalog koristite za prijavljivanje u Office na uređajima.

  • Upravljanje Office   Prijavite se u office.com bilo kada treba da instalirate ili ponovo instalirate Office, ažurirate bezbednosne postavke, profil naloga i ako imate pretplatu, informacije o plaćanju i naplati.

  • Pristup e-pošti i drugim uslugama u oblaku   Ovaj nalog možete koristiti i za pristup Outlook e-pošti, kalendaru i kontaktima ili bilo koje datoteke koje ste sačuvali u Microsoft Cloud – Service kao što su OneDrive, timovi ili SharePoint.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×