Pređi na glavni sadržaj
Napravite kohezivni prodajni tim da biste pretukli ciljeve prihoda

Napravite kohezivni prodajni tim da biste pretukli ciljeve prihoda

Prodajni tim je neophodan za ispunjavanje nerešenih ciljeva organizacije, ali često prodavci nemaju vremena i prave alate za izradu i omogućavanje kohezivnog tima, naročito u nacionalnim ili međunarodnim organizacijama. Efikasno se komunicirajte širom globalnih i eliminiše informacije o silosu sa mrežom Yammer. 

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Unesite sve u konverzaciju, od menadžera do grupnih lidera i delite časove i najbolje prakse sa Yammer integracijom. Sa globalnom povezanom mrežom, svako može da nauči iz iskustava drugih osoba. Gradite pobedničku kulturu proslavljajući uspehe i prepoznaješ pojedince. 

Za određene projekte Kreirajte kanal u Microsoft timovima da biste delili ispravke i brzo dobili povratne informacije @mentioning određenim članovima tima.

Dodajte Power BI da biste odmah učinili dostupne najnovije prodajne podatke. Brzo analizirajte CS: pogledajte da li postoje dodatne promene koje možete da primenite da bi ovo dalo nacionalno/globalno rešenje... Dodajte nešto o integracijama prevodioca u usluzi Yammer kako se vaš tim protivi prognozama i postavlja podešavanja u realnom vremenu.

Istaknute stavke

  • Delite najbolje prakse da biste naučili neke od drugih.

  • Ukloni informacije o silosu. 

  • Brzo reagujte na najnovije prodajne podatke.

Saznajte više

Rad na kanalima

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×