Napredni učenici koji žele da kreiraju A+ školske projekte treba da prenesu ideje i priče na zadovaljive i efektne načine. Microsoft 365 alatke koje su vam potrebne za izradu kvalitetnih, dinamičkih izveštaja i prezentacija, bez obzira na to da li ste u srednjoj školi, srednjoj školi ili fakultetu.

Savet: Morate da zadržite mlađe učenike zauzete? Pogledajte sve aktivnosti kod kuće za udaljene učenike. Kolaž slika fo aktivnosti koje pomažu deci da uče

Planiranje rada

Stellar izveštaj počinje dobrim osnovama. Evo alatki koje vam pomažu da istražite i ostanete organizovani pre nego što počnete da pišete.

Pregledač ne podržava video zapis.

Plan sa istraživačem u programu Word

Funkcija „Istraživač“ u programu Word pomaže vam da istražujete teme, pronalazite pouzdane izvore i dodajete sadržaj uz citate i sve to u okviru programa Word.

Saznajte više o tome kako da istražujete u programu Word

Organizujte ideje pomoću Kolekcija

Kolekcije u Microsoft Edge vam pomažu da pratite istraživanje na vebu, bilo da prikupljate beleške ili samo želite da nastavite tamo gde ste stali kada ste poslednji put pregledali internet.

Saznajte više o kolekcijama

Snimak ekrana koji Microsoft Edge neko klikne na dugme "Kolekcije".
Pregledač ne podržava video zapis.

Budite organizovani uz OneNote

OneNote digitalna beležnica u kojoj možete da čuvate sve beleške, snimake ekrana i veze na jednom mestu. Kreirajte odeljke za različite potrebe kao što su brainstorming, reference, kontakti i još mnogo toga.

Saznajte više o OneNote

Dobijanje pomoći za pisanje uz Editor

Microsoft Editor je usluga koja koristi sve što je u vašoj moći i koja vam pomaže da izdvojite najboljeg pisca sa više od 20 jezika. Koristite ga kada pišete radove i prezentacije i uverite se daposeke u pravom žiži pažnje.

Saznajte više o uređivaču

Pregledač ne podržava video zapis.

Kreiranje izveštaja i prezentacija sa predlošcima

Počnite sa radom na izveštajima o knjizi, papirima i prezentacijama na mreži ili ličnoj prezentaciji sa predlošcima spremnim za prilagođavanje u programima Word i PowerPoint.

ilustracija naslovne strane predloška izveštaja knjige

Ace that book report with the help of this PowerPoint template. On obuhvata slajdove za poređenja, liste i video zapise i ima mnogo prostora za dodavanje originalnih dodira.

Book report presentation

Udubite školski izveštaj uz pomoć ovog šarenog predloška koji podržava 3D modele koji se rotiraju i nagnu. Korisni saveti vas vode kroz izgradnju dokumenta. Ovaj predložak sadrži razmake za grafikone, sadržaj, bibliografiju i još mnogo toga.

Studentski izveštaj sa 3D modelima

Ilustracija naslovne strane predloška 3D modela
Ilustracija naslovne strane predloška biografije

Koristite ovaj predložak da biste napravili dinamiku prezentaciju o poznatoj osobi. Koristan je za školske projekte, obrazovne postavke ili kad god želite da ispričate priču o istaknutom pojedincu.

Biography presentation

Koristite ovaj pristupačan Word predložak za izveštaj o knjizi, termin papir ili drugi osnovni školski izveštaj. On uključuje uputstva koja se lako prate o tome kako da personalizujete predložak. Personalizujte je sopstvenom naslovnom fotografijom radi drugačijeg izgleda.

Studentski izveštaj sa fotografijom

Illustration of a cover of a student report template
Ilustracija naslovne strane predloška izveštaja za saradnju

Da li treba da napišete rad sa partnerom ili timom? Koristite ovaj pristupačan predložak da biste sarađivali na odličnom izveštaju koji održava sve vaše koncepte strukturiranim i organizovanim.

Zajednički rad

Ovaj word predložak papira možete da koristite da biste kreirali odličan izveštaj sa naslovnim listom. Zamenite naslovnu fotografiju ličnim dozvolom i napravite sadržaj od strukture uključene u predložak.

Studentski rad

Ilustracija naslovne strane predloška studentskog papira
snimak ekrana jednostavnog studentskog izveštaja

Pisanje izveštaja je lakše uz ovaj unapred oblikovani Word predložak. Podesili smo stilove za naslove, citate, numerisane liste i liste sa znakovima za nabrajanje tako da možete da se usredsredite na pisanje sjajnog papira.

Jednostavan izveštaj o studentu

Ovaj Word predložak će vam pomoći da oblikujete rad za MLA smernice. Uključuje oblikovane stilove i tekst uputstva koji će vam pomoći da lako kreirate izveštaj dok se pridržavate MLA stila.

MLA style paper

Snimak ekrana naslovne strane MLA predloška papira

Kreiranje naučnih i tehnoloških izveštaja

Izveštavanje o nauki i tehnologiji zahteva određene elemente za sadržaj i podatke. Koristite jedan od ovih predložaka da bi izveštaji i prezentacije zablistali.

Snimak ekrana naslovne strane predloška izveštaja o šemi

Ovaj Word predložak će vam pomoći da napravite prezentaciju koja opisuje naučni eksperiment vođen pomoću naučnog metoda. Prilagođavanje i građenje je lako.

Student science presentation

Bez obzira na to da li je vaš školski naučni sajam lično ili daljinski, ovaj PowerPoint će vam pomoći da se naaslonite na projekat. On uključuje slajdove za rezime i hipotezu, podatke, grafove i video zapise kako biste mogli da delite ideje.

Prezentacija sa naučnim sajmom

Snimak ekrana naslovne strane naučnog sajma prezentacije
Snimak ekrana naslovne strane izveštaja o solarnom sistemu

Napravite sveobuhvatani školski projekat o sunčanom sistemu uz ovaj predložak za PowerPoint. Ovo uključuje informativne ilustracije planeta kako biste mogli da učinite da prezentacija izgleda odlično.

Sistem solarnog projekta škole

Predstavite svoje naučno istraživanje ovim PowerPoint dizajnom. Varijacije slajdova uključuju uzorak grafikona, tabele i SmartArt grafike u bojama za koordinaciju.

Naučna prezentacija laboratorija za istraživanje

Snimak ekrana naslovne strane prezentacije laboratorije
Snimak ekrana prezentacije o teleskopu "Čvorište"

Zadustite publiku ovom 3D PowerPoint prezentacijom. Koristite ovaj predložak kao početnu tačku i prilagođeni ga sopstvenim rečima. Modele možete da rotirate punih 360 stepeni da biste ilustroli tačku ili fokus na određenu funkciju.

3D Hubble Telescope presentation

Izgleda da oživotite dinosauruse uz ovu 3D PowerPoint o 3D prikazu. Kreirajte uzbudljivi sadržaj i privucite publiku. Jednostavno zamenite bujni sadržaj sopstvenim istraživanjem.

Triceratops presentation

Snimak ekrana naslovne strane izveštaja o triceratopima
Snimak ekrana naslovne strane virtuelne prezentacije putovanja polja

Povedite svoje časove na virtuelno putovanje iz prodavnice sa računara. Izmenite ovaj predložak da biste kreirali put koristeći moć digitalnog medija. Gde biste, u svetu, želite da odete?

Virtuelno putovanje polja

Oživite prezentacije

Kada napravite sadržaj, možete da dovučete vizuelne prikaze da biste privucili pažnju ljudi i držali ih usredsređene na sadržaj.

Pregledač ne podržava video zapis.

Automatsko generisanje dizajna

„Dizajner za PowerPoint“ poboljšava slajdove tako što automatski generiše ideje za dizajn i pronalazi profesionalno dizajnirane rasporede koji odgovaraju sadržaju.

Saznajte više o dizajneru

Dodavanje dimenzije sa 3D modelima

Razvijte kreativnost i vizuelni uticaj projekata tako što ćete umetnuti 3D modele u prezentacije i izveštaje. Napravite prve korake pomoću raznobojnih predložaka koji vas vode kroz pravljenje dokumenata.

Saznajte više o 3D modelima

Preuzmite PowerPoint predložak (56 MB)

Preuzmite Word predložak (68 MB)

Pregledač ne podržava video zapis.
Pregledač ne podržava video zapis.

Morfoza slajdova u programu PowerPoint

Dodajte prelaz „Morf“ slajdovima u programu PowerPoint kako biste animirali gladak prelaz sa jednog slajda na drugi da biste stvorili utisak pokretnih elemenata slika i teksta.

Korišćenje prelaza "Morf"

Dodavanje WordArt grafike na slajd

Umetnite WordArt objekte da biste dodali efekte tekstu i vizuelno transformisali tekst i slajdove.

Saznajte više o WordArt objekatu

Pregledač ne podržava video zapis.

Ispunite rokove

Istraživanje i pisanje će vam doneti daleko, ali takođe morate da ispunite rokove. Pratite svoje radno opterećenje uz ove rasporede i kalendare.

Sedmivno šemom za matičnu reč

Pratite zadatke domaćih zadataka korišćenjem ovog pristupačnog Word predloška sedmičnog domaćih zadataka, sa redovima do 8 časova. Odštampaj ili radite sa njom na mreži.

Sedmi radni raspored domaćih zadataka

Ovaj akademski Word kalendar može lako da se ažurira za bilo koji mesec i godinu. To uključuje prostor za beleške, kao i prethodni i sledeći mesec za trenutno planiranje. Pogledajte prilagođenu karticu "kalendar" na traci da biste lako pravili promene. Kliknite na dugme "Omogući makroe" kada budete upitani tokom preuzimanja.

Akademski kalendar

Mesečni akademski kalendar

Savet: Da biste ostali organizovani i pratili sve, isprobajte Microsoftzaduženja , jednostavnu i inteligentnu listu zaduženja koja vam sve zadatke može pomoći da upravljate svim zadacima na jednom mestu. Možete da radite na zadacima za dan u prikazu Moj dan i napravite bilo koji broj dodatnih lista za organizovanje posla i zadataka.

Želite još?

Kućne aktivnosti za učenike na daljinu

Saznajte više o drugim načinima upravljanja životom uz Microsoft 365

Nabavite predloške za Microsoft obrazovanje

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×