Navođenje instance usluga SQL Server Analysis Services za Excel Services

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste koristili funkcionalnost modela u usluzi Excel Services, instanca usluga Analysis Services mora se navesti za Excel Services aplikaciju usluge. Instanca se navodi u polju „Ime servera“ (koje se nalazi na stranici sa postavkama modela podataka za upravljanje Excel Services aplikacijom usluge u centralnoj administraciji) i koristi obrazac SERVERNAME\INSTANCE.

Više informacija potražite u članku TechNet članak: upravljanje Excel Services modela podataka postavke (SharePoint Server 2013).

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×