Ne možete da prilagodite OneDrive for Business Veb stranicu

Problem

Kada koristite novo iskustvo ili klasični prikaz na OneDrive za Veb stranicu na poslu ili školi, otkrićete da ne možete da prilagodite Veb stranicu. Pored toga, ne možete da izmenite polja ili tipove sadržaja za stranicu ili biblioteku.

Rešenje/zaobilaženje problema

Da biste rešili ovaj problem, koristite jedan od sledećih metoda:

  • Ako postoje postojeća prilagođavanja Veb stranice, prebacite se na klasični prikaz. Međutim, imajte na umu da će klasični prikaz na kraju biti ispušten. Pored toga, nova prilagođavanja u klasičnom prikazu nisu podržana. 

    Napomena: Da biste se prebacili na klasični prikaz, kliknite na dugme Vrati se na klasičnu OneDrive u donjem levom uglu stranice OneDrive. Pored toga, administrator može da kontroliše OneDrive iskustvo u SharePoint centru administracije u odeljku Postavke tako što će promenitiOneDrive iskustva u klasični utisak ili novo iskustvo. Ako ste globalni ili SharePoint administrator u organizaciji i želite da svi korisnici ostanu u klasičnom iskustvu dok ne izizaberete novo iskustvo, idite na klasičnu SharePoint centar administracije, kliknite na dugme Postavke u levom oknu, a zatim pored stavke OneDrive Experience izaberite stavku klasično iskustvo.

  • Ako su prilagođavanja potrebna, razmotrite korišćenje sajta SharePoint tima. Da biste dobili informacije o moresds-u, idite na Korišćenje predložaka za kreiranje raznih vrsta SharePoint lokacija

Dodatne informacije

Ovo je očekivano ponašanje. Prilagođavanja stranice OneDrive ili postavke biblioteke OneDrive nisu podržane. Neki scenariji prilagođavanja uključujete sledeće: 

  • Konfiguracija tipa sadržaja

  • Izmena kolona za biblioteku

  • Promena postavki kreiranja verzija

  • Dodavanje aplikacija

  • Kreiranje potsajtova za biblioteku

Više informacija o promenama u iskustvu pregledača u OneDrive za posao ili školu potražite u članku OneDrive blog.


I dalje vam je potrebna pomoć? Idite u Microsoft Community.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×