Ne možete da sinhronizujete e-poruke ili da kreirajte nalog u aplikaciji „Pošta“ za Windows 10 nakon nadogradnje sa izdanja 16299.0

Poslednji put ažurirano: 19. oktobra 2017.

PROBLEM

Nakon nadogradnje sa izdanja 16299.0 na 16299.15, može doći do problema sa aplikacijom „Pošta“ za Windows 10, uključujući sledeće:

 • Nalozi e-pošte ne sinhronizuju nove e-poruke.

 • Ne možete da prikažete postavke e-pošte.

 • Ne možete da kreirate nove naloge e-pošte.

To se dešava zato što je jedna od glavnih komponenti za funkcionalnost e-pošte paket Function-on-Demand (FOD) koji je možda uklonjen.

STATUS: PRIVREMENO REŠENJE

Da biste privremeno rešili ovaj problem, moraćete da ručno ponovo instalirate FOD paket koji nedostaje putem komandne linije pomoću ovih koraka:

 1. U Start meniju otkucajte komandna linija. Najbolje podudaranje će biti Komandna linija -Aplikacija za računare, kliknite desnim tasterom miša na ovaj rezultat i odaberite stavku Pokreni kao administrator.

 2. Kliknite na dugmeDa da biste dozvolili aplikaciji da vrši promene na vašem uređaju.

 3. Unesite sledeću komandu u komandnu liniju:

  dism /online /Add-Capability /CapabilityName:OneCoreUAP.OneSync~~~~0.0.1.0

 4. Pritisnite taster Enter. Ponovno instaliranje će početi. Ako ne vidite napredak, možete da pritisnite taster Enter ponovo.

 5. Kada se ponovno instaliranje završi, bićete upitani da ponovo pokrenete uređaj. Ako ne budete upitani, ponovo pokrenite uređaj sami.

 6. Nakon ponovnog pokretanja, proverite da li se nalog sinhronizuje ispravno u aplikaciji Pošta. Ako se nalog ne sinhronizuje ispravno, pokušajte sledeće:

  • U aplikaciji Pošta idite na Postavke > Upravljanje nalozima i izaberite nalog da biste uredili postavke. Ako je dijalog Postavke naloga dostupan, komponenta je uspešno instalirana.

  • Ako se nalog i dalje ne sinhronizuje, izbrišete i ponovo dodajte nalog u aplikaciji „Pošta“. Da biste to uradili: Odaberite Postavke > Upravljanje nalozima i izaberite nalog. Izaberite stavku Izbriši nalog sa ovog uređaja i kliknite na dugme Izbriši. Kada uklonite nalog, izaberite stavku Dodaj nalog da biste ga ponovo dodali.

Napomena: Buduće nadogradnje izdanja novijih od 16299.15 ne bi trebalo da uklanjaju FOD pakete koji su ponovo instalirani.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×