Ne mogu da sinhronizujem Veb verziju programa Microsoft planer sa Microsoft timovima

Ne mogu da sinhronizujem Veb verziju programa Microsoft planer sa Microsoft timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Aplikacija verziju Microsoft Planner nalazi u okviru Microsoft Teams je optimizovana za saradnju trudu. Dok verziju web planer ima neke funkcionalnosti izvan tima, to trenutno ne sinhronizujete preko platforme.

Ako delite vaše planer sa drugim osobama u grupama, savetujemo vam da koristite verziju planer unutar timovima za koordinisanje zadataka u okviru kanala. Ako vam je potrebna funkcionalnost iz verziju web planer, izaberite opciju posetite Veb lokaciju  Idite na Veb lokaciju .

Preusmerava to koju verziju na mreži (tasks.office.com) koji će se sinhronizovati sa timovima. Pomoću opcije gotoveb sajt Idite na Veb lokacijiće da odobrite pristup table i grafikone. Uputstva za gorenavedene je privremeni problem. Trenutno razvijamo buduća ispravka koja će rešiti nedostatkom funkcionalnosti sinhr.

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×