Ne postoji takvo polje u listi polja

Svojstvo izvora kontrole za izabranu kontrolu u programu Access nije važeći izraz ili ime polja.

Možete izvršiti neku od sledećih radnji:

  • Da biste uredili svojstvo Izvor kontrole na listu sa svojstvima, kliknite na dugme Uređivanje svojstva izvora kontrole funkcije „Kontrola“ u meniju Opcije provere grešaka Praćenje grešaka .

  • Da biste uredili svojstvo Izvor zapisa u obrascu ili izveštaju, kliknite na dugme Uređivanje svojstva izvora zapisa obrasca (ili Uređivanje svojstva izvora zapisa izveštaja) u meniju Opcije provere grešaka.

  • Da biste zanemarili ovu grešku i sakrili dugme Opcije provere grešaka, kliknite na dugme Zanemari grešku u meniju Opcije provere grešaka.

  • Da biste isključili proveru grešaka za kontrole sa nevažećim izvorom kontrole, kliknite na dugme Opcije provere grešaka u meniju Opcije provere grešaka. Na kartici Provera grešaka , u okviru stavke Pravila za dizajn Obrazaca/Izveštaja opozovite izbor u polju za potvrdu Nevažeća svojstva kontrole.

    Napomena: Postavkama Provera grešaka možete pristupiti i tako što ćete izabrati stavke Datoteka > Opcije. U levom oknu dijaloga Opcije programa Access izaberite stavku Dizajneri objekata. Postavke „Provera grešaka“ se nalaze na dnu ove kartice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×