Nesačuvana uređivanja slika

Podrška za Office 2010 se uskoro završava

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Tokom uređivanja slika u programu Microsoft Picture Manager, nesačuvane promene se zapisuju kako biste lakše pratili svoje uređivanje.

Prikazivanje izmena    Fascikla Nesačuvana uređivanja predstavlja prikaz svih promena koje ste uneli u slike. Ako niste zatvorili Picture Manager, možete da vidite sve slike koje ste promenili. U oknu Prečica za sliku potražite fascikle čija su imena podebljana ako želite da vidite promene na određenoj lokaciji. U fasciklama će između zagrada biti prikazan broj nesačuvanih slika. U fascikli će imena uređenih datoteka biti podebljana i označena zvezdicom.

Čuvanje izmena     Pomoću programa Picture Manager možete da sačuvate kopiju slike ili zamenite original uređenom verzijom. Sliku možete da sačuvate kada završite sa njenim uređivanjem ili kasnije ako niste zatvorili Picture Manager. Za čuvanje uređivanja izabranih slika dostupne su sledeće opcije:

  • Sačuvaj zamenjuje originalnu sliku uređenom.

  • Sačuvaj sve zamenjuje sve originale promenama koje ste izvršili tokom sesije programa.

  • Sačuvaj kao čuva uređenu sliku kao novu datoteku slike. Sliku možete opcionalno sačuvati sa imenom datoteke drugačijim od originalnog i na drugoj lokaciji.

  • Izvezi čuva uređenu sliku sa drugim imenom datoteke, u drugom formatu datoteke ili na drugoj lokaciji.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak ima prevedene sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×