Nesačuvane uređivanja slika u upravljaču slikama

Podrška za Office 2010 se uskoro završava

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Dok uređujete slike pomoću programa Microsoft Picture Manager, nije sačuvana promena koja vam pomaže da pratite uređivanje.

Pregled uređivanja    Fascikla za Uređivanje nije sačuvana predstavlja prikaz svih promena koje ste izvršili na slikama. Možete da vidite slike koje ste promenili ako niste zatvorili upravljač slikama. Ako želite da vidite promene napravljene na određenoj lokaciji, potražite fascikle koje izgledaju podebljano u oknu sa prečicama slike . Ove fascikle prikazuju broj nesačuvanih slika u zagradama. U fascikli su imena datoteka koja su uređena podebljana i sa zvezdicom.

Čuvanje uređivanja     Pomoću programa Picture Manager možete da sačuvate kopiju slike ili da zamenite originalnu uređenu verziju. Možete sačuvati sliku kada završite sa uređivanjem ili noviju verziju ako niste zatvorili upravljač slikama. Sledeće opcije su dostupne za uređivanje stavki na izabranim slikama:

  • Sačuvaj Zamenjuje originalnu sliku uređenom slikom.

  • Sačuvaj sve Zamenjuje sve originale promenama koje ste izvršili tokom sesije programa.

  • Sačuvaj kao Čuva uređenu sliku kao novu datoteku slike. Možete da sačuvate sliku sa drugim imenom datoteke od originalne i na drugoj lokaciji.

  • Izvoz Čuva uređenu sliku sa drugim imenom datoteke, oblikovanjem datoteka ili na drugoj lokaciji.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×