Nije moguće videti informacije o planiranju ili zauzetosti za učesnike sastanka

Može biti veoma teško planirati sastanak sa nekim ako ne možete da potvrdite njihov kalendar i informacije o zauzetosti da biste znali da li su one dostupne. Postoji nekoliko razloga zbog kojih možda nećete moći da vidite neke informacije o zauzetosti.

  • Učesnik nije u vašoj organizaciji. Outlook ne može da prikaže informacije o zauzetosti ili planiranje za osobu koja nije deo vaše organizacije.

  • Pravite sastanak u kalendaru koji nije deo organizacije. Na primer, ako imateMicrosoft 365 nalog e-pošte i gmail nalog u programu Outlook, a koristite gmail adresu e-pošte kao adresa iz poziva za sastanak, nećete moći da vidite informacije o zauzetosti učesnicima. Promenite polje od u Microsoft 365 ili organizacioni nalog e-pošte.

  • Outlook ima ograničenje broja učesnika na listi distribucije za koje može da pokazuje informacije o zauzetosti. Ako pokušate da dodate listu distribucije koja je prevelika, besplatna provereno ček neće uspeti. Proširivanje liste distribucije može omogućiti programu Outlook da spase informacije o zauzetosti učesnika.

  • Outlook ima limit na broj učesnika na sastanku za koji može da prikaže informacije o zauzetosti. Kreirajte drugi sastanak da biste proveravali informacije o zauzetosti za manji skup osoba.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×