O evidenciji popisivanja

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Evidencija popisivanja prati informacije o statusu popisanog sadržaja.

Evidencija popisivanja vam omogućava da utvrdite da li je popisani sadržaj uspešno dodat u indeks pretrage, da li je izostavljen zbog pravila popisivanja ili da li indeksiranje nije uspelo zbog greške.

Evidencija popisivanja takođe sadrži više informacija o popisanom sadržaju, kao što je vreme poslednjeg uspešnog popisivanja, izvor sadržaja i da li su primenjena neka pravila popisivanja. Evidenciju popisivanja koristite za utvrđivanje problema sa pretraživanjem.

Više informacija o evidencijama popisivanja i dijagnostici pretrage potražite na lokaciji TechNet: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=261561.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×