Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Obaveštenja kalendara možete da koristite da biste primili obaveštenja putem tekstualnih poruka prilikom ažuriranja stavke u kalendaru ili kao podsetnika za zakazane obaveze i sastanke u kalendaru Outlook Web App . Takođe možete da primate dnevni tekstualnu poruku koja uključuje vaš plan za taj dan.

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Microsoft 365 ili Exchange Server 2016, program za e-poštu je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

  1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijava.

  2. Na vrhu stranice, izaberite Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Opcije > Postavke > Kalendar

  3. Idite na Obaveštenja tekstualnim porukama.

    Napomena: Ako to već niste uradili, moraćete prvo da podesite razmena tekstualnih poruka, a zatim izaberite stavku Podešavanje obaveštenja kalendara.

  4. Izaberite opcije koje želite, a zatim izaberite Sačuvaj.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×