Obezbeđivanje podataka i sistema iz zlonamernog pretnji

Obezbeđivanje podataka i sistema iz zlonamernog pretnji

Prikupljanje maloprodajnih podataka je neophodan deo poslovanja. Omogućavanje pristupačne mogućnosti za korisnike koji zahtevaju pristup dok je čuvaju. Potrebno vam je rešenje koje štiti postojeće podatke i oseća sumnjive aktivnosti ili propuste koji mogu da dovedu do gubitka podataka, kršenja ili direktne pretnje.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Detalji  

Kada vaše preduzeće skladišti osetljive informacije ili podatke, imperativ je da ih identifikujete i da se sa napadima na veštakom malver što pre umanjite da biste umanjili štetu. Microsoft 365 Pretnja obaveštajnim informacijama pomaže preduzeću da aktivno otkrije i štiti od naprednih pretnji u Microsoft 365. 

Napadi često prolaze kroz zlonamernu e-poštu, priloge i veze, ali napredna zaštita od pretnji će inteligentno otkriti i razoruћati riziиno slanje e-pošte koje primite, pre nego što izazove štetu.

Nažalost, napadi ponekad mogu da dođu iz unutar. Sa integrisanim alatkama u Microsoft 365, kao što su evidentiri nadgledanja, možete brzo da identifikujete i obratite se sumnjivoj unutrašnjem ponašanju. I napredno upravljanje bezbednosnim postavkama vam omogućava da identifikujete upotrebu visokog rizika i abnormalnost, uključujući neuspehe u prijavi, aktivnost administracije i neaktivne naloge. Da biste se lako odmarali znajući da su podaci vašeg preduzeća zaštićeni sa svih strana.

Istaknute stavke

  • Nabavite upite i obaveštenja o brikcijama i odzive od malvera.

  • Brzo identifikovanje i adresirati sumnjivo unutrašnje ponašanje.

  • Identifikujte velike rizike i abnormalne upotrebe, bezbednosne incidente i pretnje.

Saznajte više

Microsoft 365 pretnje i reagovanje

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×