Obezbeđivanje poverljivih i bezbednih podataka KADROVA

Obezbeđivanje poverljivih i bezbednih podataka KADROVA

Podaci KADROVA sadrže osetljive i vredne informacije koje, ako su ugrožene, mogu dovesti do pravnih i poslovnih problema. Ipak, ljudima je potreban pristup ovim podacima radi posla. Potreban vam je jednostavan način da čuvate podatke sigurnim i učinite ga jednostavnim pristupačnijim osobama.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Detalji  

Nametanje usaglašenosti i bezbednosnih smernica koje štite osetljive informacije pomoću upravljača usaglašenosti u Microsoft 365. Možete da date i dozvole zaposlenima, tako da i dalje mogu da obave svoj posao, dok štite podatke. Na primer, možete da kontrolišete informacije koje se prikazuju, kao što su ime i prezime i šta je zaštićeno, kao što je socijalni broj brojeva. 

Učinite bezbednosne smernice preduzeća tako što ćete deliti detaljne informacije o tome kako Microsoft 365 implementira bezbednost, privatnost i kontrole usaglašenosti. Delite izveštaje sa zaposlenima kako bi mogli da vide da su podaci osigurani. Plus, Microsoft 365 bezbednost radi na svim uređajima, uključujući mobilne uređaje. Koristite upravljanje mobilnim uređajima da biste podesili bezbednosne smernice i pravila za pristup, tako da ako se uređaj ikada izgubi ili ukrade, možete da izbrišete memoriju da biste zaštitili informacije.

Istaknute stavke

  • Izvršite poravnanje bezbednosnih smernica kompanije sa globalnim zakonima o usaglašenosti.

  • Dobijanje poverenja zaposlenog sa transparentnim bezbednosnim smernicama.

  • Upravljajte bezbednosnim smernicama preduzeća na svim uređajima.

Saznajte više

Povećajte pouzdanost i inovacije kroz usaglašenost

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×