Objavljivanje poruka za malu grupu ljudi

Važno: Počevši od juna 2018, mogućnost feedova za vesti neće biti dostupna novim Microsoft 365 zakupcima. U tom trenutku, feed preduzeća će takođe biti postavljen samo za čitanje za postojeće zakupce. Za rešenja za vesti preporučujemo da koristite vesti tima, sajtova za komunikacije,/ili Yammer.

Neke objave možda neće odgovarati za javnu feed za vesti. Na primer, možda ćete želeti da ograničite razgovor sa malom grupom osoba. Ili možda imate temu za koju ne mislite da će biti od interesa za šireg gledaoce. Za ove vrste objava možete da napravite da se lokacija tima deli sa izabranim osobama.

Napomene: 

 • Morate imati dozvolu da biste kreirali nove lokacije.

 • Vaša organizacija može da prilagodi ili ograniči neke funkcije opisane u ovom članku.

Započinjanje razgovora na novoj sajtu

 1. Kreirajte sajt.

 2. Odaberite stavku deli na vrhu stranice da biste izabrali osobe sa kojima želite da delite sajt i koristite feed za vesti za razgovor.

Svi koje ste pozvali primaju e-poruku o novoj sajtu. E-poruka uključuje:

 • Poruku, ako ste je uključili u pozivnicu.

 • Karika koja prima pozvane osobe na stranicu feed za vesti na sajtu.

 • Opcija za automatsko započinjanje praćenja nove Veb stranice radi preuzimanja ispravki u programu feedu za vesti. Izbor ove opcije takođe prima pozvane osobe na stranicu feed za vesti na sajtu.

  Napomena:  Da biste dobijali ispravke o objavljenim porukama u programu feedu za vesti, članovi sajta moraju da slede sajt.

Objavljivanje na sajtu za vesti na sajtu tima

Da biste objavili feed za vesti na sajtu tima, počnite da kucate u polju Započni razgovor . Dodajte funkcije u objavu, kao što su oznake, veze, video zapisi, dokumenti, pominjanja i slike, kao što biste želeli za bilo koji razgovor u javnom feedu za vesti. Međutim, imajte u vidu sledeće razlike u slučaju oznaka i pominjete:

 • Ako u objavu uključujete oznaku, članovi stranice dobijaju ažuriranje feedova za vesti o označivici samo ako prate sajt.

 • Možete da pomenete nekoga ko nije član sajta. Ova osoba će primiti e-poruku koja sadrži tekst objavljene poruke u kojem se pominje, kao i povezivanje sa "Pogledajte celu diskusiju". Ako osoba prati tu povezanost, oni vide odziv za zahtevanje pristupa sajtu tima od administratora lokacije. Administrator sajta je obično osoba koja je kreirala sajt.

Objavljivanje na feedu za vesti na sajtu tima koji pratite

Ako pratite sajt koji sadrži feed za vesti, ime stranice se pojavljuje u padajućem meniju u ličnom feedu za vesti. To vam omogućava da objavite feed za vesti na ovim lokacijama direktno iz feeda za vesti na ličnom sajtu. Ako vas prate osobe koje ste pozvali na sajt, oni će videti vaše objave u ličnom feedu za vesti, kao i na feedu za veb sajt.

 1. Kliknite Dugme „Pokretanja aplikacija“ pokretanje aplikacija, a zatim izaberite stavku feed za vestiili izaberite stavku feed za vesti na vrhu stranice.

 2. Kliknite na strelicu padajućeg menija pored stavke Deljenje sa svima, a zatim izaberite željenu stranicu:

  Objavite poruku na lokaciji tima iz feeda za vesti na ličnoj lokaciji

 3. Kreirajte objavu feedova za vesti u polju Započni razgovor .

 4. Objava se pojavljuje u prikazu "sledeće" sa imenom lokacije tima gde se objava pojavljuje u feedu za vesti.


  Objavljivanje poruke u feedu za vesti na lokaciji tima iz javnog feeda za vesti

Napomena:  Ako se feed za vesti doda na sajt koji već pratite, neće se pojaviti odmah u ovom padajućem meniju u javnom feedu za vesti. Da bi se lokacija pojavila u meniju, zaustavite praćenje sajta, a zatim ponovo počnite da je pratite.

Odgovaranje na poruke na razgovoru na sajtu tima

Iste tipove aktivnosti možete da uradite sa objavljenim porukama na sajtu tima kao što to radite u javnom razgovoru na ličnom feedu za vesti na sajtu. Na primer, možete da želite objavu i da kopirate povezanost sa razgovorom.

Preporuke u vezi sa dozvolama za feed za vesti na sajtu tima

Kreiranje nove veb sajta daje administratorskim privilegijama za sajt, kao što su davanje, opoziv ili promena dozvola za osobe koje pozovete da biste je delili sa vama.

Kada pozivate osobe na sajt, najbolje je da im doprinesete podrazumevana dozvola. Ova dozvola omogućava osobama da dodaju sadržaj u oblasti lokacije kao što je feed za vesti, bez davanja potpune kontrole nad dozvolama lokacije. Osobe koje pozovete da dele veb sajt neće moći da doprinose feedu za vesti osim ako imaju najmanje dozvole za doprinošenje.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×