Objavljivanje predloška obrasca u listu primalaca e-poruka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U ovoj temi

Pregled

Pre nego što počnete

Objavljivanje predloška obrasca u listu primalaca e-poruka

Pregled

Možete da objavite predložak obrasca Microsoft Office InfoPath 2007 tako što ćete ga distribuirate u e-poruku korisnicima. Čarobnjak za objavljivanje kreira e-poruku koja uključuje kopiju predloška obrasca i obrazac koji je zasnovan na predlošku obrasca. Kada korisnici sa Microsoft Office Outlook 2007 otvorite e-poruku, mogu da popune obrazac direktno u telu e-poruke. Korisnici sa starijim verzijama programa Outlook ili drugih aplikacija e-pošte primiti e-poruku sa obrazac i predložak obrasca koji se zasniva na kao priloge. Ovi korisnici prvo morate da otvorite prilog sa predloškom obrasca da biste instalirali predloška obrasca na njegovom računaru. Zatim mogu da otvore prilog sa obrascem, koja otvara obrazac u programu Microsoft Office InfoPath, gde ga mogu da popune.

Napomena o bezbednosti: Podsetite korisnike da bi trebalo da otvaraju samo priloge e-pošte iz pouzdanog izvora.

Napomena: Objavljivanje predloška obrasca nije ista kao čuvanje predloška obrasca. Kada objavite predložak obrasca, čarobnjak za objavljivanje dodaje lokacije za objavljivanje i uputstva za predložak obrasca za obradu tako da korisnici mogu da otvorim obrasce koji su zasnovani na ovom predlošku obrasca. Kada sačuvate predložak obrasca, čuvate kopiju predloška obrasca, kao i kada sačuvate datoteku na svoj računar. Uvek bi trebalo da koristite čarobnjak za objavljivanje kada želite da učinite dostupnim za korisnike za popunjavanje predloška obrasca.

Vrh stranice

Pre nego što počnete

Objavljivanje predloška obrasca u listu primalaca e-poruka, morate da uradite sledeće:

  • Instalirajte Office Outlook 2007 na vašem računaru, ako nije već instaliran.

  • Proverite da li predložak obrasca je konfigurisan sa svakom ograničene ili pun pouzdanost nivoom bezbednosti. Predložak obrasca konfigurisan sa ograničenim nivoom bezbednosti znači da obrasci zasnovani na ovom predlošku obrasca ne može da pristupi sistemskim resursima na računaru primaoca poruke e-pošte. Ako obrazac koji je zasnovan na tom predlošku morate pristupiti sistemskim resursima na računaru primaoca poruke e-pošte, morate da konfigurišete predložak obrasca sa nivoom bezbednosti potpuna pouzdanost i digitalno potpisivanje predloška obrasca certifikatom od pouzdanog autoritet za izdavanje certifikata. Ne možete da objavite predloška obrasca sa nivoom bezbednosti domena u listu primalaca e-pošte.

  • Verifikujte predloška obrasca ne bi bilo kog upita podataka za povezivanje. Nije moguće objavljivanje predloška obrasca u listu primalaca e-poruka ako predložak obrasca sadrži podatke za povezivanje upita. Ako treba da biste prikazali podatke iz spoljnog izvora podataka, uskladištite podatke iz spoljnog izvora podataka u TE000128536. Zatim možete da uključite ovu datoteku resursa sa predloškom obrasca.

  • Potvrdite da korisnici imaju Office InfoPath 2007 instaliranu na računaru.

Vrh stranice

Objavljivanje predloška obrasca u listu primalaca e-poruka

  1. U meniju datoteka izaberite stavku Objavi.

  2. U čarobnjaku za objavljivanje, kliknite na listu primalaca e-pošte, a zatim kliknite na dugme dalje.

  3. Na sledećoj stranici čarobnjaka, u polju ime predloška obrasca otkucajte ime za predložak obrasca, a zatim kliknite na dugme dalje. Ime predloška obrasca će se pojaviti u temi naslov poruke koje se šalju primaoci poruke e-pošte.

  4. Kliknite na dugme Dalje.

  5. Kliknite na dugme Objavi.

Po završetku čarobnjak za objavljivanje za objavljivanje predloška obrasca, otvoriće se e-poruku sa obrascem. Možete da popunite i pošaljite poruku.

Savet: U okviru Uvod u e-poruku, otkucajte podsetnik za korisnike da bi trebalo da otvaraju samo priloge e-poruke iz pouzdanog izvora.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×