Pređi na glavni sadržaj
Oblikovanje poruke u timovima

Oblikovanje poruke u timovima

Postoji mnogo opcija oblikovanja za poruke.

Da biste otvorili opcije oblikovanja, izaberite stavku oblikuj Dugme „Razvij“ ispod polja gde kucate poruku. U ovom proširenom prikazu, izaberite tekst koji želite da oblikujete, a zatim odaberite opciju kao što je B, ili vi podebljani tekst ili podvlačenje teksta.

Oblikujte poruku u timovima.

Postoje i opcije za isticanje, veličinu fonta, liste i još puno toga. Pogledajte Više opcija Dugme „Još opcija“ za dodatne opcije oblikovanja i dugmad ispod polja za prilaganje datoteke ili umetanje zabavne stvari kao što je emoji.

Napomena: Timovi podvlači gramatičku grešku crvenom linijom dok kucate. Kliknite desnim tasterom miša na grešku da biste videli listu predloženih ispravki. Trenutno ne možete da pokrećete zasebnu proveru pravopisa i gramatike u timovima (osim ako ne radite na Wiki kartici).

Dodirnite stavku oblikuj Dugme „Razvij“ u okviru za pisanje da biste otvorili uređivač teksta. Uređivač vam omogućava da podvlačite, koristite kurzivomili Podebljavanje teksta. Možete da pokrenete nove pasuse (bez slučajno pogaрanja slanja), označite tekst, promenite boju teksta ili označite poruku kao važnu.

Timovi podvlači gramatičku grešku crvenom linijom dok kucate. Kliknite desnim tasterom miša na grešku da biste videli listu predloženih ispravki. Trenutno ne možete da pokrećete zasebnu proveru pravopisa i gramatike u timovima (osim ako ne radite na Wiki kartici).

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×