Oblikovanje teksta u okviru naslovi kolona u listama

Oblikovanje teksta u okviru naslovi kolona u listama

Možete da prilagodite boju fonta, veličinu ili stil teksta koji se pojavljuje ispod glave kolone na listi. Imajte u vidu da je podrazumevana postavka za tekst u kolonama liste čisti tekst.

Možete da kreirate liste u programu Microsoft SharePoint, aplikaciji "liste" u Microsoft 365 ili timovima. Saznajte kako da Prvi koraci sa listama u Microsoft timovima.

Kreiranje nove kolone sa listom pomoću opcija oblikovanja

Ova procedura vam pokazuje kako da konfigurišete poravnavanje, numerisanje, boju pozadine i više na tekstu u naslovima kolona liste.

  1. Otvorite listu sa kojom želite da radite.

  2. Izaberite stavku Postavke Ikona "Postavke" , a zatim izaberite stavku postavke liste.

  3. U odeljku kolone izaberite stavku Kreiraj kolonu.

  4. Unesite podatke i napravite izbor po uobičajenim postavkama da biste kreirali kolonu, ali je važno da izaberete više redova teksta u odeljku ime i tip i u odeljku dodatne postavke kolone , u okviru Navedite tip teksta koji treba da se omogući, izaberite poboljšani obogaćeni tekst (obogaćeni tekst sa slikama, tabelama i opcijama hiperveze .

    Oblikovanje teksta u kolonama

  5. Kliknite na dugme U redu . Kada sledeći put dodate stavku na listu ispod kolone koja je podešena za poboljšani obogaćeni tekst, videćete dostupne opcije oblikovanja.

Traka sa alatkama „Oblikovanje“

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×