Odgovaranje na određenu poruku u ćaskanju

Na određenu poruku možete lako da odgovorite u ćaskanju. Na taj način će osobe imati koristan kontekst kada pročitaju vaš odgovor. U ćaskanju može da postoji mnogo odgovora. Kada odgovarate na određenu poruku, dodajete jasnoću ćaskanju jedan na jedan, grupi i ćaskanju na sastancima.

  1. Na levoj strani usluge Teams izaberite stavku Ćaskanje Nova ikona Teams ćaskanja biste otvorili listu ćaskanja.

  2. Pronađite željeno ćaskanje, a zatim idite na poruku na koju želite da odgovorite.

  3. Zadržite pokazivač iznad poruke i odaberite stavku Još opcija Microsoft Teams ikona "Još opcija" > Odgovori.

Crveni okvir ističe meni sa više opcija u poruci. Drugi crveni okvir ističe prvu opciju u meniju koji predstavlja odgovor.

4. Poruka koju ste izabrali pojaviće se u okviru za sastavljanje poruke. Otkucajte odgovor u polju za sastavljanje i izaberite pošalji Ikona dugmeta „Pošalji Teams ćaskanje“ .

Pregled poruke na koju odgovarate prikazuje se na vrhu okvira za sastavljanje poruke. Ispod je crveni okvir sa istaknutim dugmetom "Pošalji".

Odgovaranje na više poruka odjednom

  1. Zadržite pokazivač iznad poruke i odaberite stavku Još opcija Microsoft Teams ikona "Još opcija" > Odgovori.

Crveni okvir ističe meni sa više opcija u poruci. Drugi crveni okvir ističe prvu opciju u meniju koji predstavlja odgovor.

2. Ponovite prvi korak za svaku poruku na koju želite da odgovorite.

3. Poruke koje ste izabrali pojaviće se u okviru za sastavljanje. Otkucajte odgovor u polju za sastavljanje i izaberite pošalji Ikona dugmeta „Pošalji Teams ćaskanje“ .

Pregled više poruka na koje odgovarate prikazuje se na vrhu okvira za sastavljanje poruke. Ispod je crveni okvir sa istaknutim dugmetom "Pošalji".

Kako pronaći originalnu poruku

Kada vidite odgovor na određenu poruku u ćaskanju, možete jednostavno da pronađete originalnu poruku. Izaberite pregled poruke u okviru za sastavljanje ili u ćaskanju, a Teams će se pomeriti nagore do lokacije te određene poruke. 

Crveni okvir markira pregled poruke u okviru za sastavljanje poruke.

Napomena: Ako je originalna poruka starija od 30 dana, moraćete da se pomerate kroz istoriju ćaskanja da biste je pronašli. 

Na određenu poruku možete lako da odgovorite u ćaskanju. Na taj način će osobe imati koristan kontekst kada pročitaju vaš odgovor. U ćaskanju može da postoji mnogo odgovora. Kada odgovarate na određenu poruku, dodajete jasnoću ćaskanju jedan na jedan, grupi i ćaskanju na sastancima. 

  1. Izaberite stavku Ćaskanje Nova ikona Teams ćaskanja u usluzi Teams. Zatim pronađite poruku na koju želite da odgovorite.

  2. Pritisnite i držite poruku, a zatim izaberite stavku Odgovori.

Crveni okvir ističe drugu opciju u meniju "Više opcija" koji predstavlja odgovor.

3. Poruka koju ste izabrali pojaviće se u okviru za sastavljanje poruke. Otkucajte odgovor u polju za sastavljanje i izaberite pošalji Ikona dugmeta „Pošalji Teams ćaskanje“ .

Crveni krug markira dugme "Pošalji" u okviru za sastavljanje. U okviru za sastavljanje poruke nalazi se pregled poruke i otkucani odgovor na poruku.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×