Sadržaj
×
Održavanje sinhronizacije tima projekta i po rasporedu

Održavanje projekata na rasporedu i obavezno da svi imaju najnovije informacije mogu da budu izazovne kada ljudi rade na raznim lokacijama i projekti se brzo pomeraju. Potreban vam je jednostavan način da napravite pristupačne dokumente, diskutuje i deli informacije i prati vremenske okvire projekta. 

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Pojednostavite način upravljanja projektima pomoću Microsoft timova. Kreirajte kanale za nove projekte i pozovite članove tima tako da imaju sve potrebne informacije i mogu da sarađuju u realnom vremenu na samo jednom mestu. Koristite karticu datoteke za skladištenje i upravljanje dokumentima. Koristite ćaskanje i audio ili video poziv da biste brzo radili kroz probleme. Dodajte karticu za Project kako biste jednostavno dodelili zadatke i pratili vremenske okvire i obaveze. Članovi tima takođe mogu da evidentira časove naplaćenih i da prate rad na vremenskim listovima bez napuštanja timova.

Kada se zadatak koji se šalje šalje zaostaje, možete da pošaljete privatnu poruku članu tima da biste videli gde im je potrebna pomoć. Kada vam je potreban zadatak odobren, koristite @mentions da biste menadžerima dozvolili da vam trebaju povratne informacije. Možete da koristite i @general pomenuste da obavestite ceo tim sa ispravkama za projekte ili promenama. Pomoću aplikacije za mobilne uređaje tima ceo tim ima pristup razgovorima i dokumentima u bilo kom trenutku.

Istaknute stavke

  • Pojednostavite Upravljanje projektom skladištenjem dokumenata i radeći na jednom mestu.

  • Dodeljivanje i praćenje zadataka za vremenske okvire projekta.

  • Nabavite brze odobravanja i odjavite se na projektima.

Saznajte više

Saradnja u timovima

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×