Pređi na glavni sadržaj

Office 365 izveštaji u centru administracije-čvorište

Nova Office 365 kontrolna tabla Izveštaji prikazuje pregled aktivnosti u Office 365 proizvodima u organizaciji. Ona vam omogućava da dubinski istražite izveštaje na nivou pojedinačnog proizvoda kako biste dobili detaljniji uvid u aktivnosti u okviru svakog proizvoda. Pogledajte temu pregled izveštaja da biste videli listu svih dostupnih izveštaja.

U izveštaju StaffHub možete da steknete uvid u aktivnost tima StaffHub u organizaciji i vidite koliko se ljudi sa StaffHub aktivno koriste.

Napomena: Morate biti globalni administrator u sistemu Office 365, Exchange, SharePoint, Skype za posao administrator ili čitač izveštaja da biste prikazali Office 365 izveštaje.

Kako da doрem do izveštaja o aktivnosti tima StaffHub

 1. Idite u Microsoft 365 centar administracije > > Korišćenje.

 2. Iz padajućeg menija SELECT izveštaj izaberite aktivnost Staffhub tima.

  Izbor aktivnosti tima izveštaja-StaffHub

Tumačenje izveštaja o aktivnosti tima StaffHub

Prikaz aktivnosti tima možete da dobijete tako što ćete pogledati grafikone timova i aktivnosti .

Office 365 izveštaji – aktivnosti tima za Statumffhab

1. izveštaji Staffhub tima mogu se prikazati za trendove u poslednjih 7 dana, 30 dana, 90 dana ili 180 dana. Međutim, ako kliknete na određeni dan u izveštaju, tabela (7) prikazaće podatke za do 28 dana od trenutnog datuma (a ne od datuma kada je izveštaj generisan).

2. svaki izveštaj ima datum kada je ovaj izveštaj generisan. Izveštaji obično odražavaju kašnjenje od 24 do 48 sati od aktivnosti.

3. prikaz aktivnosti pokazuje broj aktivnosti čvorišta. Promene promene možete da prikažete bilo kada tokom perioda izveštavanja. Takođe možete da vidite poruke koje se šalju, da pošaljete tastere SHIFT, odobreni zahtevi, kreirane zadatke, dovršene zadatke i da ih otpreme i smenite.

4. prikaz timovi prikazuje aktivne timove na dan na osnovu slanja poziva za smenu, odobrenih poziva, poruka koje se šalju, kreirane zadatke, dovršenih zadataka, datoteka otpremanja i smena.

5. na grafikonu aktivnosti , Y osa predstavlja broj aktivnosti po tip

Na stranici timovi grafikon Y osa je broj aktivnih timova.

X-osa na grafikonima predstavlja izabrani opseg datuma za određeni izveštaj.

6. možete da filtrirate seriju koju vidite na grafikonu tako što ćete kliknuti na stavku u legendi. Na primer, na grafikonu aktivnosti kliknite na dugme Promeni zahteve odobrenih da biste videli te podatke. (možete i da je izaberete ako je već izabrana).

Legenda grafikona za grafikon aktivnosti.

7. lista prikazanih timova određuje se po skupom svih aktivnih timova (nije izbrisan) u najširem (180-dnevnom) vremenskom okviru koji izveštava. Broj aktivnosti (uređena smena, poslata poruka) varira u zavisnosti od izbora za datum.

Napomena: Možda nećete videti sve stavke na dolenavedenoj listi u kolonama dok ih ne dodate.

 • Ime tima

 • Menadžer tima

 • E-pošta menadžera tima

 • Veličina tima

 • Datum poslednje aktivnosti (UTC)

 • Aktivni članovi

 • Korišćeno skladište (MB)

 • Uređena smena

 • Pozivi za smenu

 • Odobreni zahtevi za smenu

 • Zadaci koji su kreirani

 • Zadatak dovršen

 • Poslate poruke

 • Otpremljene datoteke

Ako vas smernice organizacije sprečavaju da prikažete izveštaje u kojima su informacije koje mogu identifikovati korisnika, možete da promenite postavku privatnosti za sve te izveštaje. Pogledajte Kako da sakrijem detalje na nivou korisnika? odeljak u izveštajima o aktivnostima u Microsoft 365 centru administracije.

8. Kliknite ili dodirnite dugme još radnji pored naslova kolone da biste dodali ili uklonili kolone iz izveštaja.

Izveštaj o aktivnosti StaffHub tima – odaberite kolone.

9. možete i da izvezete podatke iz izveštaja u Excel. csv datoteku, tako što ćete kliknuti na vezu izvoz Office 365 izveštaji – izvezite podatke u Excel datoteku . Ovo izvozi podatke svih timova i omogućava jednostavnu sortiranje i filtriranje za dalju analizu. Ako imate manje od 2000 timova, možete da sortirate i filtrirate unutar tabele u samom izveštaju. Ako imate više od 2000 timova, da biste filtrirali i sortirali, moraćete da izvezete podatke.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×