Office 365 jedinstveno prijavljivanje sa pregledačima nezavisnih proizvođača

Ako računari imaju proširenu zaštitu za potvrdu identiteta i koristite pregledače Firefox, Google Chrome ili Safari, možda nećete moći da se prijavite u Microsoft 365, u zavisnosti od operativnog sistema. Umesto toga dobijate poruku o zabranjenom pristupu. To je zbog podrazumevane konfiguracije usluge Active Directory usluge za ujedinjavanje (AD FS) 2.0 i proširene zaštite za potvrdu identiteta.

Preporučena opcija je da instalirate i koristite Internet Explorer 10 ili noviju verziju sve dok Firefox, Google Chrome i Safari ne počnu da podržavaju proširenu zaštitu za potvrdu identiteta.

Ako želite da koristite jedinstveno prijavljivanje za Microsoft 365 pomoću pregledača Firefox, Google Chrome ili Safari, postoje još dva druga rešenja:

  1. Deinstalirajte zakrpu proširene zaštite sa računara.

  2. Promenite postavku proširene zaštite na serveru Active Directory usluga za ujedinjavanje 2.0. Detalje potražite u odeljku „ExtendedProtectionTokenCheck“ na stranici Set-ADFSProperties sajta TechNet.

Napomena:  U izboru bilo kog od goreopisanih pristupa mogu da postoje bezbednosni problemi. Dodatne detalje potražite u članku Microsoft podrške Microsoft savet za bezbednost: Proširena zaštita za potvrdu identiteta.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×